Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 10-11-2017 01:51   Güncelleme : 10-11-2017 01:51

MALİ MÜŞAVİRLERDEN MYO ÖĞRENCİLERİNE MUHASEBE DERSİ

Akyazı’da çalışmakta olan Mali Müşavir ve Muhasebeciler Akyazı Meslek

MALİ MÜŞAVİRLERDEN MYO ÖĞRENCİLERİNE MUHASEBE DERSİ

Akyazı’da çalışmakta olan Mali Müşavir ve Muhasebeciler Akyazı Meslek Yüksek Okulu idare ve öğrencilerinin misafiriydiler. MYO idaresi tarafından seminere katılan Akyazılı Mali Müşavir ve Muhasebeciler Muzaffer Başer, Ahmet Cemal Var, Nagihan Atasoy, Dilek Öz, Nermin Gül ve Hayati Karış Meslek Yüksek Okulunun Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünde okumakta olan öğrencilere bilgilerini aktardılar.

Konuşmacılar arasında yer alan Muzaffer Başer, Muhasebe Mesleğinin dünü- bugünü ve geleceği ile ilgili olarak temel eğitim ve staj merkezinin çalışma esasları ve sınavlar konusunda bilgiler verdi. Başer,stajın önemine dikkat çekerken öğrencilerin mesleğin gerektirdiği yeterliliğe, ahlaki niteliklere, sahip olunması gerektiğinin de altını çizdi. Başer, ayrıca meslekte yabancı dilin ve bilgisayar kullanımının ne kadar yararlı olduğu konusunda öğrencileri bilgilendirdi. 

 

Okul İdaresi tarafından düzenlenen seminere okulda görevli akademisyenler ve bölüm öğrencilere büyük ilgi gösterirken, yine okul idaresi düzenledikleri seminere katılan Mali Müşavir ve Muhasebecilere günün anısına birer plaket takdim etti.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ