Saglık
Giriş Tarihi : 03-11-2017 08:39   Güncelleme : 03-11-2017 08:39

TEVFİK BİRİNCİOĞLU YOĞUN BAKIMDA

Akyazı’nın en eski ve en saygın esnaflarından biri olan ve Alaağaçspor başkanı

TEVFİK BİRİNCİOĞLU YOĞUN BAKIMDA

Akyazı’nın en eski ve en saygın esnaflarından biri olan ve Alaağaçspor başkanı Aydın Birincioğlu’nun babası Hacı Tevfik Birincioğlu, Mudurnu Caddesi üzerinde bulunan işyerinde rahatsızlanarak önce Akyazı Devlet hastanesine sonra da Özel Konak hastanesine kaldırıldı.

Kaldırıldığı Konak hastanesinde yoğun bakım ünitesine alınan Hacı Tevfik Birincioğlu’nun birkaç kez kalbinin durduğu, yapılan müdahalelerin ardından tekrar yaşama döndürüldüğü öğrenildi.

Hacı Tevfik Birincioğlu’nun rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını öğrenen Akyazılılar, adeta kaldırıldığı hastaneye akın etti ve bir taraftan oğlu Aydın Birincioğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletirken diğer taraftan da Birincioğlu’nun tekrar eski sağlığına kavuşması için dua etmeyi ihmal etmiyorlar.

Tevfik Birincioğlu’nun oğlu Aydın Birincioğlu’da babasının ağır bir rahatsızlık geçirdiğini belirterek şu açıklamayı yaptı. “ Babam şu anda yoğun bakımda. Doktorları sağlığına kavuşturmak için elerinden geleni yapıyorlar. Yüce Mevlama babamı bize bağışlaması için dua ediyorum. Babamın rahatsızlığını duyan ve hastaneye akın eden yakınlarımıza, komşularımıza ve Akyazılı hemşehrileremize sonsuz teşekkür ediyorum”

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ