Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 02-11-2017 10:06   Güncelleme : 02-11-2017 10:06

EŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLİYORDU AKYAZI’DA YAKALANDI

Önceki gün İstanbul Kadıköy’de direksiyon başında öldürülen Selva Sağlam Yılmaz’ın(62)

EŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLİYORDU AKYAZI’DA YAKALANDI

Önceki gün İstanbul Kadıköy’de direksiyon başında öldürülen Selva Sağlam Yılmaz’ın(62)  katili olduğu iddia edilen eşi Emrah Yılmaz( 38) İstanbul’dan gelen ekiple birlikte o ekibi yardım eden Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Akyazı Jandarmasına bağlı ekiplerinde destek verdiği bir operasyon sonucu Akyazı’ya bağlı Haydarlar mahallesinde bulunan evinde yakalandı.

Katil zanlısı İstanbul polisine teslim edildi

Eşini öldürdüğü iddiasıyla evinde yakalanan katil zanlısı Emrah Yılmaz İstanbul polisine teslim edildi. İstanbul Emniyetine bağlı polis ekipleri tarafından olay mahalline götürülen katil zanlısı Emrah Yılmaz’ın daha önceden de eşini bıçakladığı ve bunun dışında 5 ayrı suçtan da kaydı olduğu tespit edildi.

Olay nasıl olmuştu

 

İstanbul Kadıköy’de Cumartesi günü öğle saatlerinde internet üzerinden satış ticaretiyle uğraşan Selva Sağlam Yılmaz otomobilinin içinde başından vurularak öldürüldüğü görüldü. Geniş çaplı bir araştırmanın içine giren İstanbul Kadıköy Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler katil zanlısının eşi Emrah Yılmaz olabileceği ihtimali üzerinden hareket ederek katil zanlısını aramaya başladığı ve telefon sinyalinden yeri belirlenen katil zanlısı Emrah Yılmaz Akyazı’ya bağlı Haydarlar Mahallesinde bulunan evinde kıskıvrak yakalandı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ