Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 27-10-2017 10:17   Güncelleme : 27-10-2017 10:17

PAZARKÖY VE GÜZLEK MAHALLELERİ DE ASFALTA KAVUŞTU

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin “Şehir senin için yenileniyor” sloganı ile başlattığı çalışmalardan

PAZARKÖY VE GÜZLEK MAHALLELERİ DE ASFALTA KAVUŞTU

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin “Şehir senin için yenileniyor” sloganı ile başlattığı çalışmalardan Akyazı’nın Pazarköy ve Güzlek mahalleleri de yararlandı ve atılan sıcak asfalt ile her iki Mahalle hem güzelleşmiş oldu hem de asfaltına kavuştu. Bu durum her iki Mahalle sakinlerini mutlu etti.

Pazarköy Mahallesindeki çalışma

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin alt yapısını tamamladığı Pazarköy mahallesinde Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri 2 Km. sıcak asfalt dökmek suretiyle Akyazı’nın bu önemli Mahallesinde alt yapı çalışmaları tamamlanmış oldu.

Güzlek Mahallesindeki çalışma

Sakarya Büyükşehir Belediyesine bağlı Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler yine Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alt yapı çalışması tamamlanan Güzlek Mahallesinde de 7 Km. lik yola sıcak asfalt sermek suretiyle bu Mahalledeki alt yapı çalışmaları da bu şekilde sonlanmış oldu. Ayrıca, yine Büyükşehir ekibi Güzlek Mahallesinde heyelanı önleme adına 30 Metre taş duvar örmek suretiyle yolun güvenliğini de sağlamış oldu.

 

Sakarya Büyükşehir ve Akyazı Belediyesinin başlattığı ve sonlandırdığı çalışmalarla ilgili olarak her iki Mahalle sakinleri iki belediyenin başkanlarına ve alt yapı çalışmalarında emeği geçen ekip çalışanlarına teşekkür ettiler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ