Eğitim
Giriş Tarihi : 24-10-2017 23:35   Güncelleme : 24-10-2017 23:35

AKYAZI TRAFİK PARKTA EĞİTİM BAŞLADI

Çocukları Trafik kurallarını bilen ve bilinçli bir şekilde kuralları uygulayan bireyler

AKYAZI TRAFİK PARKTA EĞİTİM BAŞLADI

Çocukları Trafik kurallarını bilen ve bilinçli bir şekilde kuralları uygulayan bireyler olarak yetiştirme adına Akyazı Belediyesi tarafından geçen yıl hizmete sokulan Trafik Park’ ta yeni eğitim yılı başlatıldı.

İnönü Mahallesi Kuzuluk durağı arkasında bulunan trafik parkta her gün 08.00-16.00 saatleri arasında  öğrencilere  uygulamalı olarak trafik kuralları başta olmak üzere sağlık ve ilk yardım dersleri verilecek. Eğitim alacak olan öğrenciler Akyazı Belediyesine ait servis aracı ile trafik parka getirilecek ve ders bittikten sonra da yine aynı servis aracı ile okullarına bırakılacak.

Trafik Parkta yeni eğitim yılının ilk öğrencileri Ahmet Hasnun Tunçsoy İlköğretim Okulu öğrencileri oldu. Öğrencilere ders veren öğretmenler tarafından trafikle ilgili film izlettirildi, trafik levhalarının tanıtımı yapıldı ve dersin sonunda da katılan öğrencilere sertifikaları yetkililer tarafından verildi.

Belediye Başkanı Hasan Akcan yeni eğitim yılının ilk öğrencilerine konuk oldu ve Başkan’da öğrencilerle birlikte öğretmenler tarafından verilen dersleri dinledi ve bir müddet öğrencilerle sohbet ettikten sonra da kursa katılan öğrencilerin sertifikalarını dağıttı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ