Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 18-10-2017 21:16   Güncelleme : 18-10-2017 21:16

BUSE’DEN DE KÖTÜ HABER GELDİ CENAZELER GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Önceki gün Akyazı Batakköy yolu üzerinde otomobilin karşı yola

BUSE’DEN DE KÖTÜ HABER GELDİ CENAZELER GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Önceki gün Akyazı Batakköy yolu üzerinde otomobilin karşı yola girerek TIR’la çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü İbrahim Özarslan (30) ile otomobil içinde bulunan Hümanur Soykan (19)  olay yerinde hayatlarını kaybetmiş, otomobilde bulunan Buse Sarem Gümüş (17) ise ağır yaralı olarak önce Akyazı Devlet Hastanesine sonra da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Buse Sarem Gümüş de hayata fazla tutunamadı ve getirildiği hastanede hayatını kaybetti. Böylece meydana gelen kazada ölenlerin sayısı da 3’e çıkmış oldu.

Toprağa verildiler

Meydana gelen feci kazada hayatlarını kaybedenler bir bir  toprağa verildi. Kazada hayatını kaybeden aynı zamanda Kuzuluk Belediyesinin son Belediye Başkanı Bilal Soykanın da yeğeni olan (abisinin kızı) Hümanur Soykan Kuzuluk Orta Mahalle Merkez Camide öğleyin kılınan cenaze namazı sonrası Kuzuluk Merkez mezarlığında toprağa verilirken, Buse Sarem Gümüş de  Alaağaç  Mahallesi orta camide öğleyin kılınan namaz sonrası Alaağaç  Mahallesi aile mezarlığına defnedildi. Otomobil sürücüsü İbrahim Özarslan ise Gazi Süleyman Paşa camiinde öğleyin kılınan namaz sonrası merkez aile mezarlığında toprağa verildi.

Hümanur Soykanın Kuzuluk Mahallesinde düzenlenen cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora, MHP İlçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu, Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, İlçe Müftüsü İzzet Şener, Belediye Meclis üyeleri, Halk Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz, Mahalle Muhtarları, Hümanur’un arkadaşları ile kalabalık cemaat katıldı.

 

Akyazı Protokolü, Siyasi Partilerin başkan ve yöneticileri,  bazı daire müdürleri, Mahalle Muhtarları ve STK yöneticileri hem Buse Sarem Gümüş’ün Alaağaç mahallesindeki, hem de otomobil sürücüsü İbrahim Özarslan’ın Ömercikler mahallesindeki evlerine giderek taziyelerini bildirdiler. Her iki cenaze törenine iki ailenin yakınları ile birlikte kalabalık cemaat katıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ