Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 14-10-2017 21:32   Güncelleme : 14-10-2017 21:32

SAKARYA’DA YILIN ENLERİ ARASINDA BİR AKYAZILI

Amatör Spor Haftası nedeniyle Sakarya’da yapılan

SAKARYA’DA YILIN ENLERİ ARASINDA BİR AKYAZILI

Amatör Spor Haftası nedeniyle Sakarya’da yapılan  yılın sporcuları ödül töreninde yılın enlerine ödülleri törenle verildi.

Geçtiğimiz yıl Ankara’da 16-20 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılan   Türkiye Badminton şampiyonasında tek erkekler kategorisi 11 Yaş altında tüm rakiplerini sayı farkları ile yenerek şampiyon olan  Hüseyin Akif Koç Ödül alanlar arasında yerini aldı.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) tarafından ortaklaşa düzenlenen yıl enleri ödül töreni AKM'de yapıldı. Ödül törenine Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Amatör Spor Kulüplerinin temsilcileri, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir,  sporcular ve çok sayıda davetli katıldı

Ödül töreni öncesinde Amatör Spor Haftası Farkındalık paneli yapıldı. Dr. Abdullah Şerefoğlu'nun sunumuyla yapılan Sporda farkındalık panelin ardından Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Yaşar Zımba ve Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Yapılan ödül töreninde Antrenörü Adnan Bak’la kürsüye çıkan Akyazılı Badmintoncu 2016 yılı  11 Yaş altı Türkiye Badminton Türkiye Şampiyonu Hüseyin Akif Koç Ödül alanlar arasında yerini aldı.

 

Hüseyin Akif Koç Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik’in ve federasyon yetkililerinin de dikkatini çekmiş ve geleceğin yıldızları arasında gösterilmişti.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ