Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 06-10-2017 23:01   Güncelleme : 06-10-2017 23:01

MESUDİYE MAVİ KONAK RESTAURANT EL DEĞİŞTİRDİ

Karapürçek Mesudiye Mahallesinde olan Mavi Konak Restaurant el değiştirerek

MESUDİYE MAVİ KONAK RESTAURANT EL DEĞİŞTİRDİ

Karapürçek Mesudiye Mahallesinde olan Mavi Konak Restaurant el değiştirerek yeni bir yüz ve yeni bir anlayışla müşterilerinin yeniden hizmetine girdi.

Restaurantı eski sahibi Erdinç Sarıoğlu’ndan devir alan iki fakülte mezunu ve Mesudiye Mahallesinde yumurta tavukçuluğu yapan Murat Bilgin, çok kısa sürede devir aldığı restaurantta yaptığı tadilat ve değişikliklerle yeni bir çehreye kavuşturdu ve geçtiğimiz hafta sonunda da sade bir açılışla müşterilerin hizmetine soktu.

Restaurantı devir aldığı Erdinç Sarıoğlu ve ailesinin verdiği kaliteli hizmetlerle kısa süre içinde Mavi Konak ismini herkese tanıttığını belirten restaurantın yeni işletmecisi Murat Bilgin, ekip olarak bizde var olan o kaliteyi daha yukarılara taşımak, hizmetin en iyisi vermek, sunacakları yemekleri ile herkese damak tadını hissettirmek ve yemeklerde kullanacakları malzemelerin tamamen organik olmasına dikkat etmek gibi önemli olmazsa olmazları olduğunun altını çizdi ve ben inanıyorum ki, Mavi Konak Restaurantımıza gelenler vereceğimiz gülen yüzümüz, kaliteli hizmetimiz, alacakları damak tadıyla bir daha bir daha gelmek isteyeceklerdir. Bizim için önemli olan müşterilerimizin restaurantımızda kaldıkları süre içinde huzur içinde kahvaltılarını yapmaları, ya da yemeklerini yemeleri, çay veya kahvelerini içmeleri ve sohbet etme imkanını sağlamaktır. Mavi Konak Restaurant olarak bizim hedefimiz budur. Bu hedefe ulaştığımızda Allahın izniyle müşteri sıkıntımız olmayacaktır dedi.

Mavi Konak Restaurantın el değiştirmesi ve yenilenen yüzüyle tekrar hizmete girmesi nedeniyle gerçekleşen sade törene davet edildikleri için katılan Gazeteciler Salim Özyılmaz, Kenan Certel ve Alaattin Onur ve Müteahhit Adnan Gezer, zaten güzel olan restaurantın yeni işletmecisi Murat Bilgin’in yaptığı değişikliklerle yepyeni bir yüze kavuştuğunu ve daha da güzelleştiği fikrinde birleştiler ve yeni İşletmeci Bilgin kardeşlere başarı ve bol kazanç dileklerini ilettiler.

 

  

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ