Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 05-10-2017 22:29   Güncelleme : 05-10-2017 22:29

SEVİLEN BAŞKAN ZIMBA

Yaşar Zımba hem siyaseti hem de sporu bir arada götüren ender isimlerden biridir.

SEVİLEN BAŞKAN ZIMBA

Yaşar Zımba hem siyaseti hem de sporu bir arada götüren ender isimlerden biridir. Yıllarca futbol oynadıktan ve Taşburunspora başkanlık ve bir müddette siyaset yaptıktan sonra Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF)başkanı olan ve halen bu görevi de çok iyi ve de başarılı bir şekilde yürüten Yaşar Zımba spor ve siyasetin dışında bulunduğu çevre tarafından da sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahiptir.

Her gittiği İlçe ve o İlçede bulunan Köy ya da Mahalle Yaşar Zımba’nın İlçesi, Köyü ya da Mahallesidir. Gittiği yerlerde hiç yabancılık çekmez ve kısa sürede de kendini kabul ettirir. Öyle de bir yapısı vardır Yaşar Zımba’nın.

Yaşar Zımba geçtiğimiz günlerde gittiği Kuzuluk mahallesindeydi ve dostlarım dediği Emekli Albay Vedat Akyurt, Emekli Orman Muhafaza Memuru Fahrettin Demirbaş ve Şafak Aykut ve Abdullah Ünlütürk ile bir araya geldi onlarla kısa sürede ve ayaküstü de olsa hasret giderme şansı buldu. Zımba, dostları ile bir araya geldiğinde mutlu olduğunun altını çizdi ve gittiğim her yerde mutlaka dostlarım vardır onlarla buluşur ve hasret gideririm dedi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ