Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 04-10-2017 13:19   Güncelleme : 04-10-2017 13:19

BELEDİYENİN MARANGOZHANESİ İYİ İŞ GÖRÜYOR

Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın göreve gelmesinin ardından Yaklaşık 2 yıl önce

BELEDİYENİN MARANGOZHANESİ İYİ İŞ GÖRÜYOR

Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın göreve gelmesinin ardından Yaklaşık 2 yıl önce  Kuzuluk’ta kurulan marangozhane  o günden bu güne belediyenin ağaçla ilgili her türlü işini görerek belediyeye önemli bir ekonomik girdi sağlıyor.

Atölye şefi Baki Demir, mobilya ustası Akın Dayıoğlu, Ahşap Ustası Osman Şişman ve Şenol Yaylıdan oluşan Atölye ekibi hazırladıkları projeler ve meydana getirdikleri eserlerle Akyazı ve mahallelerinin güzelleşmesine katkı veriyorlar.

Atölye Şefi Baki Demir  atölyemizde her türlü mobilya işleminin yanında  park ve bahçelerimize oturma bankları, piknik masaları ve kamelyalar, ahşap köy konakları yapıyoruz, ahşap salıncaklar üretiyoruz. Park ve bahçelerimizin güzelleşmesi için yeni yeni projeler geliştiriyoruz. Atölyemizde ayrıca belediye hizmet binalarının mobilya ihtiyaçlarını da biz atölyemizde yapıyoruz. Belediyemiz bu hizmetleri satın almaya kalksa bir hayli para vermesi gerekir. Bütün bu ihtiyaçları biz üreterek belediye bütçesine önemli bir katkı sağlıyoruz. Dedi.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ