Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 02-10-2017 16:47   Güncelleme : 02-10-2017 16:47

ÜÇÜ DE ÜZÜLDÜ

Sakarya’da Süper ve 1. Amatör lig başlamasıyla birlikte futbol

ÜÇÜ DE ÜZÜLDÜ

Sakarya’da Süper ve 1. Amatör lig başlamasıyla birlikte futbol severlerde tuttukları takımları desteklemek için statların tribünlerini dolmaya başladılar.

Cumartesi günü Akyazı sentetik stadının tribünlerini dolduran Akyazılı futbolseverler, Pazar günü de Kuzuluk sentetik sahasında oynanan maçları izlemek için tribündeki yerlerini aldılar.

Pazar günü oynanan maçları izlemek için tribündeki yerlerini aylanlar arasında Belediye Meclis üyeleri  Alim Gül (AKP) Abdullah Hikmet Kurt (MHP) ile Alaağaçspor başkanı Aydın Birincioğlu’da vardı. Meclis üyesi Alim Gül Harunustaspor’u, diğer Meclis üyesi Abdullah Hikmet Kurt Altındere Çınarlıkspor’u, Aydın  Birincioğlu’da başkanı olduğu takımı Alaağaçsporu izlemek için tribündeki yerlerini almışlardı.

Oynanan Harunustaspor ve Altındere Çınarlıkspor maçı gerçek manada nefesleri kesen bir maç oldu. Birbirinden güzel gollerin atıldığı maç 2-2 sona erdi. Maçtan sonra her iki Belediye Meclis üyesi kaybettikleri ikişer puan için üzüldüler ama seyrettikleri güzel maç ve izledikleri gollerden dolayı mutlu olduklarını söylediler ve bu maç ta iki takımda kazanamadı ama dostluk kazandı dediler.

Bir diğer üzülen ise maçı izleyenler arasında bulunan Alaağaçspor kulübü başkanı Aydın Birincioğlu oldu. Takımı grubun iyi takımlarından biri olan ve geçen yıl Bal liginden düşen Serdivansporla oynadı ve maçı 3-0 kaybetti.

 

Başkan Birincioğlu yenildiğimize üzüldüm ama oyuncularımın sahada gösterdikleri performansa sevindim ve bana ilerisi umut verdi. Yenildiğimiz takım ise grubumuzun en iddialı ve geçen yıl bir üst ligden düşen bir takım. İyi bir kadroları var ve maçı kazanmaları da normal. Biz ise gençlerden oluşan bir kadro ile mücadele ediyoruz.  Böylesine güçlü bir takımla ligin ilk maçını oynamayı da bir şanssızlık olarak değerlendiriyorum dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ