Vefat
Giriş Tarihi : 01-10-2017 18:51   Güncelleme : 01-10-2017 18:51

SENA'NIN ANİ VEFATI YÜREKLERİ YAKTI

Aslen Akyazılı olan ve 8 Ay önce evlenerek Trabzon İline yerleşen 28 yaşındaki Sena Şan Mazlum

SENA'NIN ANİ VEFATI YÜREKLERİ YAKTI

Aslen Akyazılı olan ve 8 Ay önce evlenerek Trabzon İline yerleşen 28 yaşındaki Sena Şan Mazlum yakalandığı amansız hastalık sonucu yaşamını yitirdi. Trabzon ilinden Akyazı’ya getirilen Sena’nın cenazesi eve geldiğinde babası kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

8 ay önce evlenerek dünya evine giren ve eşi ile birlikte Trabzon iline yerleşen 28 yaşındaki Sena Şan Mazlum evliliğinin ardından Kanser hastalığına yakalandığı ve tedavi gördüğü öğrenildi. Amansız hastalığa 8 ay dayanabilen genç Sena yaşama daha fazla tutunamadı.

Ölüm haberini alan Akyazılı aile yasa boğuldu. Genç Sena’nın cenazesi Akyazı Devlet Hastanesine getirildi. Cumartesi akşam saatlerinde getirilen Naaşı sonrası genç  kadının babası Özcan Şan bu acıya daha fazla dayanamayarak kalp kriz geçirdi.

Özcan Şan 112 Acil servis ekiplerince önce Akyazı Devlet hastanesine ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

KIZININ CENAZESİNE KATILAMADI

Baba Özcan Şan geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu kızı Sena Şan Mazlum’un cenazesine katılamadığı. Baba ocağında alınan helalliğin ardından Gazi Süleyman Paşa camiine kaldırıldı.

Tabutunun başından bir an olsun ayrılamayan Annesi Sermin Şan ise kızının tabutunun kalkmasıyla birlikte oda fenalık geçirerek yere yığıldı. Sermin Şan’ın baygınlık geçirdiği öğrenilirken Akyazı Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

EŞİNDEN ÇOK ZOR VEDA!

Sena Şan Mazlum’un eşi Samet Mazlum’umda eşinin tabutunun başında gözyaşları döktü. Mezarına toprak atmasının ardından başının ucuna oturan Samet Mazlum uzun süre gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Ailesinin ve yakınlarının sakinleştirmek istediğini Samet Mazlum’da yürekleri dağladı.

Sena Şan Mazlum’un cenazesine Belediye Başkanı Hasan Akcan, başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, MHP ilçe başkanı Ali Doğan Eroğlu, CHP İlçe başkanı Recep Furuncuoğlu, Mahalle Muhtarları, Oda başkanları ve çok sayıda yakınları sevenleri katıldı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ