Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 29-09-2017 23:35   Güncelleme : 29-09-2017 23:35

KAYMAKAM KALAYLI ROMEN VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Akyazı Yeni Mahallesi Gül Sokakta ikamet etmekte olan Romenlerin

KAYMAKAM KALAYLI ROMEN VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Akyazı Yeni Mahallesi Gül Sokakta ikamet etmekte olan Romenlerin ağır misafirleri vardı. İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı beraberinde İlçe’de görev yapmakta olan tüm daire müdürleri ile birlikte Romenlerin mahallesine giderek onlara misafir oldular.

Gül Sokaktaki meydanda Kaymakam ve beraberindekilerle bir araya gelen Akyazılı Romenler ilk kez böylesine kapsamlı bir ziyaretle karşı karşıya kaldıklarını belirterek şunları söylediler “ Kaymakamımıza ve Daire Müdürlerimize bu ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. İlk kez tüm daire müdürlerimizi bir arada görme imkanımız oldu. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişi yaptık ve sorunlarımızı rahat bir ortamda kendilerine iletme fırsatı bulduk”

Bu tür ziyaretleri sıkça yapacaklarını söyleyen Kaymakam Ömer Kalaylı, bu ziyaretlerde hem soruları vatandaştan dinliyoruz hem de o sorunları yerinde inceliyor ve notlarımızı alıyoruz. Sonra da çözümü için imkanlarımızı seferber ediyoruz dedi.

Kaymakam ve beraberindekilerin Gül Sokakta ikamet etmekte olan Romenlere yaptığı ziyarette Yeni Mahalle Muhtarı Cavit Avcı da hazır bulundu.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ