Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 28-09-2017 16:59   Güncelleme : 28-09-2017 16:59

İNSANLIK DEDİĞİN BU İŞTE

Akyazı’nın Alaağaç Mahallesinde ikamet eden ve Akyazı’da Cafe işletmeciliği yapan

İNSANLIK DEDİĞİN BU İŞTE

Akyazı’nın Alaağaç Mahallesinde ikamet eden ve Akyazı’da Cafe işletmeciliği yapan Özcan Özhan ablasının İsviçre Zürih şehrinde yaşayan Dünya ve Avrupa Vücut şampiyonu yeğeni Şener Cinoğlu’na böbrek vermek üzere 9 Ekim 2017 Pazartesi günü İsviçre’ye gidiyor olması insanlık işte bu dedirtti.

Nisan 2017 ayında 37 yaşında ve 1 çocuk babası olan yeğeni Dünya ve Avrupa vücut şampiyonu yeğeni Şener Cinoğlu’nun böbrek rahatsızlığını duyar duymaz İsviçre’ye giden dayı Özcan Özhan’a yapılan tüm tahlillerde yeğeni ile dokusunun yüzde 100 uyum sağlaması üzerine başlatılan nakil çalışmalarında artık sona gelindi.

Dayı Özcan Özhan, yeğenime böbrek nakli yaptırmak üzere 9 Ekim 2017 Pazartesi günü İsviçre’nin Zürih şehrine gideceğini ve nakil için hastaneye yatacağını ve naklinde 23 Ekim 2017 Pazartesi günü yapılacağını söyledi.

Vereceğim böbreğimle yeğenimi hayata döndüreceğim için çok mutluyum diyen Özcan Özhan,  herkesi organ nakli yapmaya davet etti.

Şener Cinoğlu kimdir

Şener Cinoğlu aslen Akyazılıdır. Ailesi Akyazı’nın Gazi Süleyman Paşa Mahallesi Cinoğlu sokakta ikamet ediyor. Kendisi İsviçre’nin Zürih kentinde yaşıyor ve 16 yaşından beri vücut geliştirme sporu yapıyor.

Türkiye’de sponsor bulamadığı için İsviçre adına şampiyonalara katılan Akyazılı Şener Cinoğlu’nun katıldığı şampiyonalarda 1 Dünya ve 3 de Avrupa  şampiyonluğu bulunuyor.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ