Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 21-09-2017 22:56   Güncelleme : 21-09-2017 22:56

AKYAZI BELEDİYESİNDEN 500 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI

Geçmiş yıllarda olduğu gibi eğitim ve öğretime olan desteğini her zaman sürdüren

AKYAZI BELEDİYESİNDEN 500 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI

Geçmiş yıllarda olduğu gibi eğitim ve öğretime olan desteğini her zaman sürdüren Akyazı Belediyesi 2017- 2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması ve okulların açılması ile birlikte harekete geçerek Belediyeye bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkililerinin titiz çalışması sonucu maddi durumu iyi olmadığı belirlenen 500 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Kültür v e Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın verdiği talimatla maddi durumu iyi olmadığı belirlenen öğrencilere Belediye olarak kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Öğrencilerimiz anlaşma yaptığımız kırtasiyeciye bizzat kendisi geliyor ve kalem, defter, cetvel, silgi, kalemtıraş, boya kalemleri, beslenme çantası ve benzeri kırtasiye malzemelerini alıp gidiyor ve böylece yıllık kırtasiye ihtiyacı karşılanmış oluyor açıklaması yaptı.

Öğrenci Velileri de Akyazı Belediyesinin yaptığı kırtasiye yardımı nedeniyle rahatladıklarını belirterek, yapılan destek nedeniyle Belediye Bakanı Hasan Akcan’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

 

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ