Eğitim
Giriş Tarihi : 20-09-2017 22:33   Güncelleme : 20-09-2017 22:33

AKYAZI BELEDİYESİNDEN YENİ BİR PROJESİ “SOKAKTAN SAHNEYE “

Akyazı Belediyesi Sokaktan Sahneye isimli projesiyle gençlere yönelik yeni bir Sosyal Sorumluluk

AKYAZI BELEDİYESİNDEN YENİ BİR PROJESİ “SOKAKTAN SAHNEYE “

Akyazı Belediyesi Sokaktan Sahneye isimli projesiyle gençlere yönelik yeni bir Sosyal Sorumluluk projesine daha imza atmaya hazırlanıyor.

Özellikle gençlerin, öğrencilerin ve tiyatroya gönül veren herkesin boş vaktini sanat ve kültürel faaliyetlerle güzel bir şekilde değerlendirebilmesini hedefleyen sokaktan Sahneye isimli sloganıyla orta atılan bu projeye katılan gençlere  Drama (Farkındalık eğitimi) ,Tiyatro, Oyunculuk, Reji, Senaryo yazma, Dekor, Makyaj, Kostüm gibi birçok eğitim ücretsiz olarak verilecek.

Akyazı Belediyesinin başlatmış olduğu bu Sosyal sorumluluk projesi ile Sanata gönül veren ve kayıt başvurusu yapan herkes sokaklardan sahnelere uzanan bir yolun başlangıcı için ilk adımı atmış olacak.  Akyazı Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilecek olan kurslar 8 Ekimde başlayarak her hafta sonu Pazar günü Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde 2018 Temmuz ayına kadar devam edecek.

Eğitimler kapsamında kursiyerler sahne çalışmaları, oyunlar, Sokak ve Sahne tiyatroları gösteri ve etkinlikler başta olmak üzere birçok çalışma yapacaklar. Kurs sonuna kadar Kursiyerler ilk bir aylık eğitim aşamasının ardından 10 Farklı tiyatro oyunu ve 15 Temmuzda yapılacak final gösterisi için büyük bir çalışma içinde olacaklar.

Kurslara Kimler katılabilir ve katılmak için özel bir şart aranıyor mu?

Akyazı Belediyesinin “sokaktan sahneye” adıyla başlattığı Sosyal Sorumluluk projesi kapsamındaki Ücretsiz kurslarına Orta öğretim öğrencileri, Lise ve Üniversite öğrencileri olmak üzere sanata gönül veren herkes katılabilir. Başvuru için herhangi bir özel şart aranmamaktadır.

Kurs için kayıtlar ne zaman başlayacak

Kurslar için kayıtlar, 25 Eylül 2017Pazartesi ile 29 Eylül Cuma 2017 günleri arasında Akyazı Belediyesi ana binasında bulunan çözüm masasında yapılacak. Kurs ders saatleri ile ilgili bilgi kurs başlangıcından önce yapılacak toplantıda kursiyerlere bildirilecektir.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ