Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 20-09-2017 09:20   Güncelleme : 20-09-2017 09:20

BAŞKAN BAYRAKTAR ÖDÜLLERİ DAĞITTI

SATSO 100. Yıl kutlamasını önceki akşam Atatürk Spor Salonu’nda

BAŞKAN BAYRAKTAR ÖDÜLLERİ DAĞITTI

SATSO 100. Yıl kutlamasını önceki akşam Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Törende konuşan Bakan Tüfenkçi, Sakarya’nın 5 ya da 6 yıl içinde bölgenin parlayan yıldızı olacağına inandığını vurguladı

 Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, 100. Kuruluş yılını Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen geceyle kutladı. Ev sahipliğini SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’un yaptığı geceye Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi de katıldı. Törende konuşan SATSO Başkanı Kösemusul, Sakarya’nın birliği ve kardeşliği ile örnek bir ticaret şehri olduğunu vurguladı.


Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Sakarya’nın 5 ya da 6 yıl içinde bölgenin parlayan yıldızı olacağına inandığını vurgulayarak “Sakarya kendi farkını Türkiye’de hissettirecek. OSB’lerin faaliyete geçmesiyle bunun meyvelerini alacaksınız. Kısa zamanda Sakarya çok farklı bir yere gelecek. Sakarya’ya da doğrusu bu yakışır. 100. yılı kutlamak her odaya nasip olmuyor” dedi.

 BAKAN TÜFEKÇİ İLE SOHBET

 Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar gecede Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi ile ayak üstü sohbet etti. Sohbette kısada olsa Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası’nın verdiği hizmetleri ve Akyazı’nın sanayisi ve OSB kurulması ile ilgili bilgiler vererek destek istedi. Başkan Bayraktar ayrıca Sakarya Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile sohbetler gerçekleştirdi.

 ATSO BAŞKANI BAYRAKTAR’DAN ÖDÜLLER

 Gecede Başkan Bayraktar, Sakarya’da sporda Başarı gösteren Sakaryaspor Tesis – İletmecilik ve Tic.A.Ş.,Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı temsilcisine ve Sapancalı olan Dünya Güreş Şampiyonu Metehan Başar’a,

 Meday-Basın-İletişim Ödülleri; Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Sakarya Gazeteciler Birliği, Radyo ve Televizyoncular Derneği-RATED ve PTT Başmüdürlüğü temsilcilerine taktim etti.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ