Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 15-09-2017 13:01   Güncelleme : 15-09-2017 13:01

ATSO HEYETİNDEN VALİ BALKANLIOĞLU ZİYARET

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar

ATSO HEYETİNDEN VALİ BALKANLIOĞLU ZİYARET

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar , Meclis Başkanı Muzaffer Başer,Meclis Başkan Vekili Nurhay Demoen,  Yönetim Kurulu Üyeleri Sadi Ömercikoğlu, Mehmet Ayaz, İrfan Akbulut, Meclis Üyeleri Gülden Evran, Ali Gezer ve Genel Sekreter Yalçın Karaçayır İlimizin yeni Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na “hoş geldin” ziyareti yaptı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar yeni Valimize “İlimize hoş geldiniz” dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü. “Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası 1974 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bugüne Akyazı’nın Ticaretine ve Sanayisine yön veren, ilçenin kalkınmasında önderlik yapan bir kuruluştur.  Sakarya’nın da önemli İlçelerinde biri olan Akyazı, Sanayisi, Turizmi ve Tarımı ile iç içe doğa harikası bir İlçedir. ATSO olarak bizde bu güzel ilçemizin daha yaşanabilir, daha güzel ve daha yeşil bir ilçe olması konusunda hassas davranıyoruz. Hedefimiz çevreyi ve akarsularımızı kirletmeyen Sanayinin Akyazı’da faaliyette olmasıdır. Bu konuda kararlılığımız sürüyor.

Başkan Bayraktar, Sayın Valim sizlerin de desteğiyle, birlik ve beraberlik içerisinde  İlçemizi Tarım, sanayi ve turizm ile birlikte daha da  iyi yaşanır, müreffeh  bir şehir haline getirmek.  Bir başka hedefimiz Akyazı’da işsizliği tamamen bitirmek. Yeni yatırımcıların faaliyetlerini arttırmalarıyla  birlikte ilçemizde işi olmayan, yada iş arayan işsiz bırakmamak dedi.

 

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağını söyledi. Yapılan ziyaret için Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar’ın başkanlığındaki ATSO heyetine teşekkür ediyorum dedi. 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ