Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 11-09-2017 16:33   Güncelleme : 11-09-2017 16:33

ALAAĞAÇSPOR YENİ SEZONA İDDİALI GİRİYOR

Akyazı’da faaliyetlerini sürdüren takımlar arasında her konuda diğerlerine

ALAAĞAÇSPOR YENİ SEZONA İDDİALI GİRİYOR

Akyazı’da faaliyetlerini sürdüren takımlar arasında her konuda diğerlerine oranla daha iddialı bir takım hüvviyetinde olan Alaağaçspor mücadele edeceği süper amatör lige de iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Alaağaçspor geçen yıl ki kadrosundan önemli bir kayıp yaşamazken, o kadroya alt yapıdan Enes Kanmaz, Ertuğrul Kumaş, Emre Yılmaz, Ali Pekdemir ve Mustafa Sakal’ı kattı. Alaağaçsbpor transfer dömeni içinde de İstanbul Yücespor’dan Erdem Budak, Balıkesir Ardaspor’dan Doğan Güneş, Bolvadin Belediyespor’dan Fatih Canbaz, Kuzulukspor’dan Semih Kaplan ve Aşağı Kirazcaspordan da Erdi Gönültaşı renklerine bağlayarak takımı güçlendirdi.

Önce yemek sonra hazırlık maçı

Lige sıkı çalışmalarla hazırlanmakta olan Alaağaçspor kendisi gibi Süper Amatör ligde mücadele edecek olan diğer Akyazı takımı As Akyazıspor’la bir hazırlık maçı oynadı. Sentetik sahada oynanan maçı Alaağaçspor 4-1 gibi farklı bir skorla kazanmayı bildi ve lige hazır olduğunu gösterdi.

Maçtan önce ÇKS Pizza tesislerinde bir araya gelen Alaağaçspor, burada öğle yemeğini yedi. Yeni İlçe Spor Müdürü Adem Altun’un da katıldığı ve neşe içinde geçen yemekte konuşan kulüp başkanı ve ASKF Başkan Vekili Aydın Birinci. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Alaağaçspor centilmenliği ile ön plana çıkacaktır. Bizim için skordan daha önce ahlak ve sportmenlik gelir. Alaağaçspor dün olduğu gibi bugünde yarın da Sakarya Amatör Spor camiasında bu özelliği ile tanınmayı sürdürecektir dedi ve yeni sezonda başta kendi takımı Alaağaçspor olmak üzere tüm takımlara başarı dileğinde bulundu.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ