Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 11-09-2017 16:31   Güncelleme : 11-09-2017 16:31

DAMAT BEYE BU ŞAKA YAPILIR MI

Akyazı’nın Harunusta Mahallesinde ikamet etmekte olan Halit Çakmak

DAMAT BEYE BU ŞAKA YAPILIR MI

Akyazı’nın Harunusta Mahallesinde ikamet etmekte olan Halit Çakmak gönlünü kaptırdığı Nurgül Ertürk’le hafta sonu gerçekleşen düğünle dünya evine girdi ve hayatını birleştirdi. Akyazı Belediyesi Mehteran takımının çalıp söylediği marş ve şarkılarla coşan davetlileri asıl bekleyen sürpriz ise arkadaşları tarafından damada yapılan şaka oldu. Arkadaşlarının damada yaptığı şaka düğüne adeta damgasını vurdu.

Birbirleri ile sözleşen damadın arkadaşları sabun, yoğurt, un ve ketçap gibi malzemeleri önce damadın üzerine döktüler sonra da ellerine aldıkları hortumla damadı bir güzel ısladıktan sonra fırça ile bu defa döktükleri malzemeleri yıkamaya başladılar. Arkadaşlarının yaptığı şakayla damatlık elbisesi tamamen ıslanan ve sırılsıklam olan damat Halit Çakmak tekrar eve girerek üstünü değiştirmek zorunda kaldı.

 

Arkadaşları tarafından yapılan şaka nedeniyle zor anlar yaşayan damat Halit Çakmak, “ben arkadaşlarımı çok seviyorum. Bu iş parayla değil sırayladır. Elbet bir gün de sıra bana da gelecek” açıklaması yaptı. Damat arkadaşları tarafından yapılan bu şaka çekilen resimlerle ölümsüzleştirildi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ