Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 04-09-2017 23:30   Güncelleme : 04-09-2017 23:30

MİLLETVEKİLİ ÜSTÜN VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTAN PARTİYİZ

AK Parti Akyazı İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma merasimine

MİLLETVEKİLİ ÜSTÜN VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTAN PARTİYİZ

AK Parti Akyazı İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma merasimine katılan Milletvekili Ayhan Sefer Üstün burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

1000 yataklı Hastane ve Taşeron sorunu

AK Parti verdiği sözleri tutan bir partidir. Sakarya’ya 1000 yataklı hastane yapılması hususu Milletvekilleri olarak bizim hemşehrilerimize vermiş olduğumuz sözdür. Bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Bunun dışında var olan taşeron sorununun halledilmesi Parti olarak verilmiş bir sözdür. Bu sorunu da çözeceğiz diyen milletvekili Ayhan Sefer Üstün, siyaseti bisiklete binmeye benzeterek şunları söyledi “ Bisiklete bindiğinde pedal çevirmek zorundasın.  Yorulup da pedal çeviremez hale düştüğünüzde o zaman bir müddet durur sonra da bisikletten düşersiniz. Siyasette yorulmak yoktur. Yorulan yerini yorgun olmayan ve zinde olan arkadaşlarına bırakmalıdır. Bunu yapmamamız halinde partimizin başarı oranı düşer ve hedeflerimize varmakta zorluk çekeriz. O nedenle Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttikleri gibi metal yorgunluk hissedenler mutlaka yerlerini zinde olanlara bırakmalıdır”

AK Parti küçük işlerle uğraşmaz

AK Parti küçük işlerle uğraşmaz. AK Parti daima büyük işleri başarmanın yollarını arar ve bulur diyen Milletvekili Üstün, AK Partinin Türkiye genelinde olduğu gibi Sakarya ve Akyazı’da da önemli projelere imzasını attığını belirterek, yapımı devam eden Ballıkaya baraj inşaatını örnek olarak gösterdi ve sözlerini şöyle sürdürdü “ Baraj inşaatımız tamamlandığında hem Sakarya ve hem de Kocaeli’nin içme suyu sorunu tamamen ortadan kalkacak.  Ayrıca barajdan enerji üretip halkımızın hizmetine sunacağız. Bütün bunlar ve buna benzer projeler büyük projelerdir ve böylesine devasa projeleri sadece bizim partimiz AK Parti hayata geçirir”

Ülkenin zor bir dönemeçten geçtiğine de dikkat çeken Milletvekili Üstün, partililerine şöyle seslendi “ B:irklik ve beraberliğimizi asla bozmayalım. Bozulmasını isteyenlere bu fırsatı vermeyelim. Partimize ve Partimizin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımıza inanalım. Dün olduğu gibi bugünde yarın da partimize sahip çıkmaya devam edelim. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve büyümesi sadece bizim iktidarımızla olur”

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ