Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 03-09-2017 00:51   Güncelleme : 03-09-2017 00:51

PROTOKOL HALK BAYRAMLAŞMASI YAPILDI

Akyazı'da kurban bayramı kutlaması bayramın ikinci günü

PROTOKOL HALK BAYRAMLAŞMASI  YAPILDI

Akyazı'da kurban bayramı kutlaması bayramın ikinci günü Akyazı Kaymakam vekili Hendek Kaymakamı Orhan Burhan ve Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan’ın ev sahipliğinde Kenan Sofuoğlu aile çay bahçesinde yapıldı.

Törende konuşan ilçe kaymakam vekili Hendek Kaymakamı Orhan Burhan ve Belediye Başkanı Hasan Akcan birlik beraberlik çağrısı yaptılar ve son dönemlerde Müslümanlara karşı yapılan zulümleri kınadılar. Her iki yönetici İslam âlemine ülkemize ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyor ve hepinizin bayramını kutluyorum "dediler.

Bayramlaşma törenine ilçe kaymakamlığına vekalet eden Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Belediye başkanı Hasan Akcan, ,İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, Askeri Erkan, Belediye meclis üyeleri Ak Parti ilçe başkanı Feyzi Bora, MHP İlçe başkan yardımcısı Ali Dertli, CHP İlçe başkanı Recep Furuncuoğlu,İlçe Müfütüsü İzzet Şener, eski belediye başkanı Yaşar Yazıcı, Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş, daire amirleri sivil toplum kuruluşları başkanları muhtarlar ve bazı vatandaşlar katıldı.

Kenan Sofuoğlu Aile parkındaki bayramlaşma protokolü daha sonra önce ilçe jandarma komutanlığını ardından da İlçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek Bayramda nöbette olan Güvenlik güçleri ile bayramlaştılar.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ