Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 03-09-2017 00:31   Güncelleme : 03-09-2017 00:31

Daire Başkanından Denetleme ve Bayramlaşma

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Daire Başkanı Ertan Yılmaz Akyazı Devlet hastanesinde

Daire Başkanından Denetleme ve Bayramlaşma

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Daire Başkanı Ertan Yılmaz Akyazı Devlet hastanesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

Bayram tatili nedeniyle polikliniklerde hasta muayenesinin yapılmıyor olması nedeniyle hastaneye müracaat eden hastaların muayene ve tedavi yükünün tamamını üstlenen acil servisin verdiği sağlık hizmetlerini yerinde inceleyen Daire Başkanı Yılmaz, Hastane Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nilüfer Deniz’den de çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret esnasında çalışan hastane personele ve acil servise müracaat eden hasta ve yakınları ile hastanede yatmakta olan hasta ve yakınlarını da ziyaret eden Kamu Hastaneleri Birliği Daire Başkanı Ertan Yılmaz, ziyaret ettiklerinin hem bayramlarını kutladı hem de hastanede verilmekte olan sağlık hizmetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

 

İncelemesinin ardından açıklama yapan Daire Başkanı Yılmaz, Akyazı Devlet Hastanesinde sürmekte olan çalışmaları yerinde incelediğini ve acil servisin beklenenin üzerinde bir tempo ile çalıştıklarını gördüğünü ve bu durumun kendisini son derece memnun ettiğini belirterek, bir kez daha ifade etmek isterim ki, sağlık çalışanlarımız fedakarca çalışıyorlar ve kendilerine müracaat eden hastalarımıza ve onların yakınlarına hizmetin en iyisini yapmanın gayreti içindeler. Çünkü sağlık personeli her zaman insana hizmet ettiğinin bilinciyle çalışıyor. Bu da sağlık çalışanlarımıza olumlu olarak yansıyor dedi ve tatil olmasına rağmen fedakarca çalışan çalışmalarını sürdüren sağlık personeline teşekkür etti.  

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ