Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 03-09-2017 00:19   Güncelleme : 03-09-2017 00:19

MHP, AKP VE CHP’DE BAYRAMLAŞMA

Akyazı’da siyasi partilerin bayramlaşması bayramın ikinci günü yapıldı.

MHP, AKP VE CHP’DE BAYRAMLAŞMA

Akyazı’da siyasi partilerin bayramlaşması bayramın ikinci günü yapıldı. Akyazı Ülkü Ocakları’nın bayramlaşması Milletvekili Zihni Açba’nın da katılımıyla Ocak binasında yapıldı. Milletvekili Açba Ülkücü gençlerle bayramlaştıktan sonra son siyasi durumla ilgili de bilgiler verdi. Bayramlaşmaya MHP İlçe teşkilat üyeleri de katıldı.

MHP İlçe teşkilatındaki bayramlaşma saat 14.00 de yapıldı. Ülkü Ocaklarının düzenlediği bayramlaşmaya katılan Milletvekili Zihni Açba Partisinin bayramlaşmasına İl’de yapılacak olan bayramlaşmaya katılması nedeniyle katılamadı.

CHP’de bayramlaşmayı saat 14.00 de parti binasında gerçekleştirdi. Düzenlenen bayramlaşmaya katılan CHP’liler arasında CHP’den Milletvekili adayı olan sonra gittiği Abhazya’da Milletvekili seçilen Talih Özcan ile Muhtarlık yaptığı dönemlerde Bedil Kadirbey Mahallesinin önemli hizmetler yapan efsane diye anılan Ziyafettin Özbelli de katıldı.

İktidar Partisi AK Parti’de bayramlaşma saat 14.30’da yapıldı. İlçe Başkanı Fevzi Bora, Gençlik Kolu Başkanı Osman Öztürk ile yönetim kurul üyelerinin ev sahipliğinde yapılan bayramlaşmaya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, AK-Belde A.Ş. Müdürü Nail Kahveci, Belediye Meclis Üyeleri ile Mahalle Muhtarları ve Partinin Mahalle temsilcileri katıldı.

Gençlik Kolları Başkanı Osman Öztürk tarafından sunulan programda konuşma yapmak üzere kürsüye ilk önce İlçe Başkanı Fevzi Bora çıktı. Bora, birlik ve beraberlikten bahsetti ve partimizi karıştırıp o karışıklıktan nemalanmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz dedi ve Müslümanlara uygulanmakta olan şiddeti de lanetledi.

Belediye Başkanı Hasan Akcan da konuşmasında Ülke olarak önemli bir hafta içinde olduğumuzun altını çizdi ve bu hafta içinde bir taraftan Zafer Bayramımızı kutlarken diğer taraftan da kurban bayramını kutladığımızı belirterek sözlerine şöyle devam etti “ Akyazı son zamanlarda önemli hizmetler almaktadır. Yol ve asfalt sorunumuzu yüzde 50 oranında hallettik. Kısa bir zaman içerisinde de diğer yüzde 50’yi tamamlayıp bu sorunu kökünden halledeceğiz”

Önümüzdeki dönem içerisinde Akyazı’nın çok büyük projelere imzasını atmaya hazırlandığını söyleyen Belediye Başkanı Hasan Akcan, bu projeleri önümüzdeki günler içerisinde peyderpey kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti. Başkan Akcan ayrıca Müslümanlara karşı uygulanmakta olan zulümleri şiddetle kınadı.

Son olarak kürsüye Milletvekili Ayhan Sefer Üstün geldi. Üstün Akyazı’nın kendilerine her zaman enerji ve güç verdiğine dikkat çekerek son Referandumda verdiği yüzde 80’e yakın oyla Marmara Bölgesinde birinci olmuş bu güzel İlçemize siyasetçiler olarak bizde karşılığı olan hizmetleri vereceğiz. Bundan emin olun dedi ve tüm Akyazılıların bayramlarını kutladı. Konuşmaların tamamlanmasının ardından partililer birbirleriyle bayramlaştı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ