Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 18-08-2017 20:04   Güncelleme : 18-08-2017 20:04

FINDIK İŞÇİLERİNİ TAŞIYORDU

Komşu Hendek ilçesi Çamlıca beldesinde fındık işçilerini taşıyan

FINDIK İŞÇİLERİNİ TAŞIYORDU

Komşu Hendek ilçesi Çamlıca beldesinde fındık işçilerini taşıyan traktör dere içerisine devrildi. Traktör sürücüsü başta olmak üzere 7 fındık işçisi olay yerinde hayatını kaybetti.

     Edinilen bilgilere göre Çamlıca beldesinde bir haftadır fındık toplayan  ve Mardin’li oldukları öğrenilen fındık işçilerini taşıyan traktör sürücü hatasından kaynaklandığı iddia edilen hatadan dolayı dereye yuvarlandı. Sabah saat 06.30 sularında meydana gelen elim kaza, yokuş aşağı inen traktör sürücüsünün vites küçültmesi esnasında traktörün boşalan vitesini takamaması ve hızlanan traktörün virajı alamayarak dere içerisine devrildiği öğrenildi.

 Kazanın duyulmasının ardından 112 acil ambulansların seferber olduğu kazada kaza mahallinde  kimliği öğrenilemeyen 7 fındık işçisi hayatını kaybetti.  54 VD --- plaka sayılı Traktör römorkunda bulunan yaklaşık 9 fındık işçisi de yaralandı. Çamlıca sakinlerinin de yardımlarıyla yaralılar 112acil ambulansları ile Hendek ve Akyazı devlet hastanesine kaldırıldılar. Hendek Devlet hastanesine getirilen 4 yaralının hayati tehlikeleri yok. Hendek devlet hastanesinde tedavi altına alınan dört kişiden üçünün kimliği, Veysel  Akman,Yusuf Akman ve Mehmet Boz olduğu öğrenildi.

 Elim kazayla ilgili olarak sakarya valiliğinden yapılan resmi açıklamaya göre 7 kişi kaza mahallinde bir kişi de sevk edildiği hastanede hayatını kaybetti. Feci kazada, 9 kişide yaralandı. ölen 8 kişiden 4 kişinin kimlikleri belli oldu.

Kazada hayatını kaybedenlerin  isimleri şöyle:

Faruk Boz, Bedirhan Çağatay, Bahar Çağatay Şengül Akman 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ