Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 17-08-2017 12:33   Güncelleme : 17-08-2017 12:33

BUNUDA GÖRDÜK. YARDIM KÖMÜRÜNÜ İNTERNETTEN SATIŞA ÇIKARDI

Akyazılı M.K isimli bir vatandaş Akyazı Kaymakamlığından aldığı yardım

BUNUDA GÖRDÜK. YARDIM KÖMÜRÜNÜ İNTERNETTEN SATIŞA ÇIKARDI

Akyazılı M.K isimli bir vatandaş Akyazı Kaymakamlığından aldığı yardım kömürlerini internet üzerinde satışa çıkartması şaşkınlık yarattı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Akyazı Kaymakamlığı tarafından yardıma muhtaç ailelere dağıtılmakta olan kömür yardımını Mesut Karataş isimli şahıs internet üzerinden satışa çıkardığı görüldü. Kömür çuvalının tanesine 10 TL. fiyat biçen M.K. toplamda 75 çuval kömür için 750 TL. istedi.

Yardım amaçlı olarak dağıtılmakta olan ve çuvalların üzerinde SATILAMAZ kaydı bulunan kömürleri satışa çıkartan M.K gelen tepkiler üzerine internet üzerindeki ilanını kaldırması dikkat çekti.

Akyazı Kaymakamlığının M.K.tarafından satışa çıkarılan kömürleri geri aldığı, adı geçen şahsın yardım alacaklar listesinden çıkardığı öğrenildi.

 

Akyazılı vatandaşlar bu vatandaş gibi ihtiyacı olmadığı halde, doğal gaz bağlantılı evlerin  önüne yardım kömürü döküldüğünü gören vatandaşlar Kaymakamlık ve belediyeden yardım alanların yeni durumlara göre yeniden güncellenmesi gerektiğini dile getiriyorlar.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ