Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 25-07-2017 15:53   Güncelleme : 25-07-2017 15:53

EDİRNELİ BADMİNTONCULAR DOSTLUK MAÇI İÇİN AKYAZIYA GELDİLER

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye Badminton şampiyonasına hazırlanan

EDİRNELİ BADMİNTONCULAR  DOSTLUK MAÇI İÇİN AKYAZIYA GELDİLER

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye Badminton şampiyonasına hazırlanan Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Badminton takımı  Adnan Bak’ın çalıştırdığı Badminton takımı ile hazırlık maçı yapmak üzere Akyazı’ya geldi.

Badminton Milli Takım Antrenörü Zehra Koç yönetiminde  aralarında velilerin de bulunduğu 25 kişilik bir kafile ile  Akyazı’ya gelen Edirne Gençlik ve spor İl Müdürlüğü Badminton takımı muhtemelen Ekim veya Kasım ayında Ankara’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına  iddialı bir şekilde hazırlanırken kendileri gibi Türkiye   şampiyonasına iddialı bir şekilde hazırlanan  Adnan Bak’ın  çalıştırdığı Badminton takımı ile  hazırlık maçları yaptılar.

Edirne takımı antrenörü Zehra Koç   şampiyonaya ciddi bir şekilde  hazırlanıyoruz  iyi bir takımla antrenman maçı yapmak istedik ve  yakından tanıdığımız  ve onlarında iddialı olduğunu bildiğimiz Akyazı takımı  ile karşılaşmak istedik. Çok da iyi oldu.Takımımda geçen yılın şampiyon sporcuları var. Ancak bu yıl bir üst kadegöride  müsabakalara çıkacaklar.Ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.Eksiklerimizi gördük  Hem de turistik bir gezi  yapmış olduk. Oyuncularım moral buldu. Adnan Bak hocamıza da bize gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Antrenör Adnan Bak’ta  Edirne takımını Akyazı’da ağırlamaktan memnunluk duyduğunu ifade ederek bizim için de ciddi bir hazırlık maçı oldu. Dedi ve Bu yıl yapılacak olan Türkiye şampiyonasında her iki takımımıza da başarılar diliyorum şeklinde konuştu.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ