Vefat
Giriş Tarihi : 21-07-2017 15:22   Güncelleme : 21-07-2017 15:22

MİNİK FARUK GÖZYAŞLARI ARSINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Taşburun Mahallesinde geçtiğimiz Çarşamba günü akşam

MİNİK FARUK GÖZYAŞLARI ARSINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Taşburun Mahallesinde geçtiğimiz Çarşamba günü akşam saatlerinde kardeşiyle birlikte tüfekle oynarken vurulan Faruk Talha alınan helalliğin ardından gözyaşlarıyla uğurlandı.

Geçtiğimiz Çarşamba günü akşam saatlerinde kardeşiyle oyun oynarken tüfekten çıkan Kuşunla ağır yaralanan ve kaldırıldığı Akyazı Devlet hastanesinde hayatını kaybeden 4 yaşındaki minik Faruk Talha yapılan otopsisinin ardından baba ocağına getirildi.

ANNESİ ONA PENCEREDEN ACILI GÖZLERLE BAKTI;

Faruk Talha baba ocağı Fatih Kartal’ın evine getirilerek helalliği alındı. Talha’nın annesi Hülya Kartal evinin balkonundaki cama çıkarak uzun uzun gözyaşları döktüğü görüldü. Acılı annenin yakınlarının yardımlarıyla ayakta durabildi acılar ve gözyaşlarıyla minik oğluna veda etti

BABA FATİH KARTAL TABUTU BAŞINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU;

Taşburun Mahallesinde alınan helallik sonrası Merkez Camiine getirilen Minik Faruk Talha’ın tabutunun üzerine en sevdiği Tişörtü örtüldü.Oğlunun tabutunun başında güçlükte duran fatih Kartal’ın gözyaşları bir an olsun dinmedi. Mahalle İmamının aldırdığı helallikte Ailesi ile birlikte Cenazeye katılan komşuları ve yakınları da gözyaşlarına boğuldu

Faruk Talha’nın cenazesi bugün Taşburun Mahallesi Merkez camiinde kılınan Cuma ve cenaze namazının ardından Aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı, belediye başkanı Hasan Akcan, ve çok sayıda yakınları sevenleri katıldı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ