Vefat
Giriş Tarihi : 20-07-2017 17:17   Güncelleme : 20-07-2017 17:17

KARAOĞLAN AİLESİNDE ANNE ACISI

Ak Parti Akyazı İlçe eski başkanı ve İş adamı Osman Karaoğlan

KARAOĞLAN AİLESİNDE ANNE ACISI

Ak Parti Akyazı İlçe eski başkanı ve İş adamı Osman Karaoğlan ile Fatih Karaoğlan’ın anneleri, İlimizin başarılı hakemlerinden Atilla Karaoğlan ile Murat Karaoğlan’ın babaanneleri Yıldız Karaoğlan’ın vefatı Karaoğlan ailesi kadar merhumeyi tanıyan herkesi derinden üzdü.

Yardım severliliği ve iyilik yapması ile tanınan ve tanıyan herkes tarafından da son derece sevgi ve saygı gören Yıldız Karaoğlan’ın Gazi Süleyman Paşa Mahallesindeki evlerinden alınarak getirildiği aynı Mahallenin ismini taşıyan camide öğleyin İlçe Müftüsü İzzet Şener tarafından kıldırılan cenaze namazının sadrından merkez aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Belediye Başkanı Hasan Akcan, eski Milletvekili ve Hendek Belediyesi eski başkanı Ali İnci, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, siyaset ve spor camiasından tanınmış simaların yanı sıra kalabalık cemaat katıldı.

 

Annesini kaybettiği için derin üzüntü içinde görülen Osman Karaoğlan annesinin cenazesine katılanlara, telefonla arayıp taziyede bulunanlara teşekkür etti ve haklarını helal etmelerini istedi. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ