Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 17-07-2017 20:59   Güncelleme : 17-07-2017 20:59

15 TEMMUZ KUTLAMALRINDA FİNAL GECESİ

FETO örgütünün hain darbe girişiminin Akyazı’daki

15 TEMMUZ KUTLAMALRINDA FİNAL GECESİ

FETO örgütünün hain darbe girişiminin Akyazı’daki 1. Yılı anma ve kutlamaları final gecesi ile sona erdi.

Bir gün önce muhteşem bir kalabalıkla Kuzuluk’tan Akyazı’ya kadar süren 10 kilometrelik yürüyüşün ardından sona ermesi beklenen 5 günlük program Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emriyle bir gece daha uzadı.

Akyazı Demokrasi meydanında yapılan final gecesi saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı.

Final gecesinde Akyazı’daki Amatör spor kulüpleri başkanları başlarında ASKF başkanı Yaşar Zımba ile birlikte sahneye çıkarak kulüpler olarak demokrasiye bağlılıklarını ifade ettiler.

Başkan Yaşar Zımba kulüpler adına bir konuşma yaparak FETÖ terör örgütünü lanetledi.

Akyazı’daki Final gecesinde özel bir konuk ta vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İmam Hatip ortaokulunda birlikte okuduğu sınıf arkadaşı  İstanbul Eyüp Sultan camii emekli İmamı Hüseyin Güleç hoca ateşli bir konuşma yaparak düşmanlarımızın Türkiye üzerindeki emellerini anlattı. FETÖ örgütünü lanetledi. Ülkenin inançlı ve imanlı yöneticilerin elinde olduğu sürece asla  yıkılamayacağını belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kendi ömründen alıp ona vermesi için Allah’a  yakarışta bulundu.

Gecede ayrıca küçüklere de yer verildi. okudukları şiir şiirler ve yaptıkları dualar meydanı dolduran Akyazı’lılar tarafından bol alkış aldı.

Final gecesi Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Kaymakam Ömer Kalaylı’nın teşekkür konuşmaları ile sona erdi.

 

.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ