Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

MURAT ÖZ’DEN TAŞBURUNSPOR’A YEMEK JESTİ

Restaurant konusunda Akyazı’ya taze bir güç kazandıran ve bir çok

MURAT ÖZ’DEN TAŞBURUNSPOR’A YEMEK JESTİ

toplantılara ev sahipliği yapan ve başarılı bir şekilde aldığı işin üstesinden gelen Semazen Et Lokantası sahibi ve aynı zamanda Akyazı Muhtarlar derneği başkanı da olan Murat Öz, hedefini Süper lig olarak belirlemiş olan ve ilk yarıda aldığı başarılı sonuçlarla hedefine bir adım yaklaşmış olan İlçemizin güzide takımlarından Taşburunspor’a bir başarı yemeği verdi.

Yemekte bir de konuşma yapan Murat Öz, Taşburunsporu dikkatli bir şekilde izlediğini belirtti ve özellikle bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla kendinden söz ettirmesinin kendisini son derece mutlu ettiğini belirtti ve bundan dolayı bu güzide takımımıza bir akşam yemeği vererek kendilerini tebrik etmek istedim dedi ve Murat Öz Taşburunspor’a ikinci yarıda da başarı dileğinde bulundu.

Taşburunspor kulübü başkanı Ali İhsan Fırat’da Murat Öz’ün yaptığı bu jestin kendisini ve camialarını son derece mutlu ettiğini söyledi ve bu öjestinden dolayıda Murat Öz’e teşekkür etti.

Neşe içinde geçen yemeğe Taşburunspor yönetimi ve Taşburunspor teknik heyeti ile futbolcular tam kadro katılırken Taşburun Köyü Muhtarı Fethi Kılıçoğlu’da eşlik etti.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı