Vefat
Giriş Tarihi : 04-07-2017 11:04   Güncelleme : 04-07-2017 11:04

VEFAT EDEN KIBRIS GAZİSİ FİKRİ ZENGİN’E ASKERİ TÖREN

Kıbrıs Gazisi ve Akyazı Belediyesi Zabıta Memurluğundan

VEFAT EDEN KIBRIS GAZİSİ FİKRİ ZENGİN’E ASKERİ TÖREN

Kıbrıs Gazisi ve Akyazı Belediyesi Zabıta Memurluğundan emekli Fikri Zengin vefat etti. Vefat eden Fikri Zengin (63)için askeri tören düzenlendi.

Fikri Zengin’in cenazesi Akyazı Gazi Süleyman paşa camiinde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından merkez aile mezarlığına defnedildi. Cenaze namazı İlçe Müftüsü İzzet Şener tarafından kıldırıldı.

Düzenlenen cenaze törenine Akyazı Kaymakamı Ömer kalaylı, Merkez komutanı Albay Akın Tuncer, Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Çağatay Ergü, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hekimoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Mutlu Işıksu, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora, Akyazı Belediyesi eski Başkanı Yaşar Yazıcı, Akyazı Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Çakmak, Sakarya Gaziler Derneği Başkanı Erol Demir,STK Başkanları, Mahalle Muhtarları, Sakarya ve Akyazılı Gaziler, Zengin ailesi ve yakınları ile kalabalık cemaat katıldı. Sakarya Gaziler Derneği Akyazı Şube Başkanı Recep Başkaya ile yardımcısı Mehmet Hikmet Desteci de dışarıdan gelen gazi misafirlere ev sahipliği yaptı

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ