Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 29-06-2017 01:35   Güncelleme : 29-06-2017 01:35

AKYAZI'DA BAYRAM NASIL GEÇTİ

Akyazı Ormanköy yolunda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

AKYAZI'DA BAYRAM NASIL GEÇTİ

Akyazı Ormanköy yolunda meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiği belirlendi. Hurdaya dönen otomobil elektrik direğine çarptıktan sonra direği devirdi ve ancak öyle durabildi. Yaralılara ilk müdahale olay mahalline gelen sağlık ekibi tarafından yapıldıktan sonra yaralılar Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Akyazı’dan Sakarya istikametine doğru gitmekte olan yabancı plakalı otomobil TEM otoyolu Akyazı gişe çıkışında bayan sürücünün kullandığı otomobille çarpıştı. Her iki araçta bulunanlar kazayı yara almadan atlatırken otomobillerde maddi hasar oluştu.

Dokurcun istikametinden Akyazı’ya doğru gelmekte olan İlhan Akkara yönetimindeki minibüs ters istikamete gitmekte olan Hüseyin Temiz Yönetimindeki yabancı plakalı otomobille çarpıştı. Kazada minibüs içinde bulunan sürücü İlhan Akkara, Şengül Demir ve Sevinç Akkara ile otomobil sürücüsü Hüseyin Temiz yaralandı. Kazaya yabancı plakalı otomobil sürücünün alkollü olmasından kaynaklandığı açıklandı. Yaralılar ambulanslarla Akyazı Dev let hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Akyazı Altındere Cumhuriyet Mahallesinde Akyazı’dan Altındere yönüne gitmekte olan Mustafa S. Yönetimindeki panelvan araçla Altındere’den Akyazı yönüne gitmekte olan Sonar K. yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürüc üsü Soner K. yaralandı. Yaralı sürücü sağlık ekibi tarafından Akyazı Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bayrama iki gün kala Akyazı Kuzuluk Mahallesinde bulunan Agua parkta meydana gelen feci kaza da ikis i işletme sahibi ve 3’ü çocuk olmak üzere 5 kişi hayatını kaybetmişti. Olayda ihmali görülen tesisin elektrik tesisatçısı K.D. önce gözaltına alınmış çıkarıldığı mahkeme tarafından da adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Mahkemenin verdiği bu karara Cumhuriyet Savcısı bir üst Mahkemeye müracaat ederek itiraz etmişti. Üst Mahkeme bu defa K.D.nin tutuklanmasına karar verince elektrik tesisatçısı şahıs tutuklanarak Ferizli ceza evine gönderildi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ