Vefat
Giriş Tarihi : 22-06-2017 00:56   Güncelleme : 22-06-2017 00:56

MEHMET FATİH BAYKAL'DA VEFAT ETTİ

Erenler İlçesine bağlı Büyük Esence-Taşlık Mahallesi arasında ulaşımı sağlayan yolda

MEHMET FATİH BAYKAL'DA VEFAT ETTİ

Erenler İlçesine bağlı Büyük Esence-Taşlık Mahallesi arasında ulaşımı sağlayan yolda karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpışarak dereye uçan aracın içinde bulunan Akyazı Devlet Hastanesi hemşirelerinden Betül Baykal olay anında hayatını kaybederken otomobili kullanan eşi Mehmet Fatih Baykal ise kazada ağır yaralanmış ve tedavi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış ve durumu ağır olduğu için yoğun bakım ünitesine yatırılmıştı.

17 günden beri yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olan Fatih Baykal hayata daha fazla tutunamadı ve dün sabah hayatını kaybetti. Mehmet Fatih Baykal’ın da hayatını kaybetmesiyle Baykal ailesi ve yakınları ilk acıyı henüz atlatamamışken aldıkları ikinci acı haberle adeta yıkıldı.

Annesi güçlükle ayakta durabildi

17 gün önce meydana gelen elim trafik kazasında gelinini kaybeden ve 17 gün sonra da aynı kazada ağır yaralanarak hastanede tedavi altına alınan oğlunu kaybeden anne Semahat Baykal oğlunun cenazesi kaldırılırken güçlükle ve yakınlarının destekleri ile ayakta durabildiği gözlenirken yaktığı ağıtlar ve akıttığı gözyaşları ise cenazeye katılanların tamamını derinden etkiledi ve yüreklerini adeta dağladı.

Mehmet Fatih Baykal’ın cenazesi evinden alındıktan sonra Akyazı Karaçallık Mahallesi Camiine getirildi. Kılınan öğle ve cenaze namazının ardından aynı mahalle mezarlığına defnedildi.

Düzenlenen cenaze törenine Belediye Başkanı Hasan Akcan, STK başkan ve yöneticileri, Siyasiler, Mahalle Muhtarları ile kalabalık cemaat katıldı.

 

Elim kazada hayatını kaybeden Betül Hemşire için Akyazı Devlet hastanesinde bir anma programı düzenlenmiş ve Hastane Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar programda yaptığı konuşmada Betül Hemşire için çalışkan, işini seven, içi insan sevgisi ile dolu, cana yakın çok değerli bir mesai arkadaşımızı kaybettik çok üzgünüz ifadelerini kullanıştı. Betül Hemşire İstanbul Sancaktepe’de toprağa verilmişti.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ