Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 05-06-2017 18:51   Güncelleme : 05-06-2017 18:51

İFTARLI VE PLAKETLİ İLÇE DİVAN TOPLANTISI

Akyazı AK Parti İlçe Teşkilatının Divan toplantısı Kılıçoğlu düğün salonunda yapıldı

İFTARLI VE PLAKETLİ İLÇE DİVAN TOPLANTISI

Akyazı AK Parti İlçe Teşkilatının Divan toplantısı Kılıçoğlu düğün salonunda yapıldı. Ramazan ayına isabet etmesi nedeniyle toplantıya katılanlara iftar yemeği verildi. Ayrıca aynı toplantıda Referandumda elde edilen başarıda büyük pay sahibi olan mahalle temsilcilerine de birer plaket takdimi yapıldı.

Konuşmalar

AK Parti Akyazı İlçe Divan Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başladı. Gençlik Kolları Başkanı Osman Öztürk tarafından sunulan programda ilk konuşmayı Kadın Kolları Başkanı Oya Asan yaptı. Asan’ı sırasıyla İlçe Başkanı Fevzi Bora, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Ayhan Sefer Üstün, İl Başkanı Fevzi Kılıç ve AK Parti MYKK Üyesi Milletvekili Recep Uncuoğlu’nun konuşmaları takip etti.

Konuşmacılar Referandumda elde edilen başarıdan bahsedildi ve özellikle Marmara Bölgesinde İlçeler arasında birinci olan Akyazı’dan sitayişle bahsettiler ve alınan başarıda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Yükümüz arttı

Özellikle kürsüye çıkan Milletvekilleri ve İl Başkanı konuşmalarında 2019 yılında yapılacak olan genel seçimlere dikkat çekerek, Referandum sonuçlarından sonra parti olarak yükümüz daha da artmıştır. O nedenle 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde hedef tek başına iktidar olmak ve sürdürülmekte olan hizmetlere daha seri bir şekilde devam etmektir denildi.

Terminal için ilk adım atıldı

Konuşma yamak için kürsüye gelen Belediye Başkanı Hasan Akcan Akyazı’nın kısa sürede terminaline kavuşacağı müjdesi verdi. Terminal alanı olarak belirlenen yerle ilgili olarak acele kamulaştırma kararının Resmi Gazetede yayımlandığına dikkat çeken Akcan, kamulaştırma işlemi biter bitmez bahse konu olan terminal yeri Büyükşehir Belediyemize devredilecek ve B.Ş. Belediyemizde hiç zaman geçirmeden İlçemize yeni terminalimizi kazandıracaktır dedi.

Plaket takdimi

Referandumda Akyazı’da elde edilen başarıda katkı sağlayan Mahalle temsilcilerine, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarına birer plaket verildi. Mahalleler arasında yüzde 100 oy oranı ile birinci sırada yer alan Güzlek mahallesi temsilcisi Şefik Şişman’a plaketi MYKK Üyesi Milletvekili Recep Uncuoğlu, yüzde 96 oy oranı ile ikinci sırada yer alan Madenler mahallesi temsilcisi Mehmet Toprak’a plaketi İl Başkanı Fevzi Kılıç, yüzde 95 oy oranı ile üçüncü sırada yer alan Topağaç Mahallesi temsilcisi Mehmet Yıldız’a plaketi  Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ayhan Sefer Üstün, Kadın Kolları Başkanı Oya Asana plaketi Milletvekili Ali İhsan Yavuz ve Gençlik kolları Başkanı Osman Öztürk’e de plaketi Bilim ve Teknoloji Bakan yardımcısı Hasan Ali Çelik tarafından verildi. Diğer Mahalle temsilcilerine de plaketleri toplantıya katılan partili yöneticiler tarafından takdim edildi.

Kimler katıldı

 

AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatı ile Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak’ın ev sahipliği yaptığı İlçe Divan toplantısına konuşma yapan ve plaket takdim edenlerin dışında İl Başkan yardımcısı Erkut Aşoğlu, İl Yönetim Kurulu üyesi Uğur Seremet ve Sinan Yazıcı, Belediye eski Başkanı Yaşar Yazıcı, Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda Mahalle Muhtarı, AK Partinin kurucu üyeleri, Mahalle temsilcileri ile kalabalık davetli katıldı.   

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ