Eğitim
Giriş Tarihi : 01-06-2017 08:40   Güncelleme : 01-06-2017 08:40

BELEDİYE KÜLTÜR EVİNDE YAZ KURAN KURSLARI BAŞLIYOR

Akyazı Belediyesi ile Akyazı Müftülüğünün ortaklaşa hazırladıkları program çerçevesinde

BELEDİYE KÜLTÜR EVİNDE YAZ KURAN KURSLARI BAŞLIYOR

Akyazı Belediyesi ile Akyazı Müftülüğünün ortaklaşa hazırladıkları program çerçevesinde bilgi ve kültür evinde bu yılda yaz kuran kursu açılacak. Her iki Kurumun yaptığı açıklamaya göre yaz Kuran kursunun açılış tarihinin 12 Haziran olarak belirlendiği belirtildi.

Akyazı Belediye Başkanlığı ve Akyazı Müftülüğü yetkilileri amaçlarının erken yaşta çocuklarımıza Kuran-ı ve Dinimizi öğretmek ve bu konuda duyarlı olan anne ve babalara yardımcı olmak olduğu açıklandı.

Yaz Kuran kursu Bilgi ve Kültür Evinde hafta içi her gün 09.30-12.45 saatleri arasında İlçe Müftülüğü tarafından görevlendirilecek olan din görevlilerin nezaretinde 1 ve 8.sınıflarda okumakta olan öğrencilere yönelik ve ücretsiz olduğu da yapılan açıklamada yer aldı.

 

18 Ağustos gününe kadar devam edecek olan yaz Kuran kursu için müracaatların alındığına da dikkat çekilerek, çocuklarına kursa göndermek isteyen Velilerin kursun başlangıç tarihi olan 12 Haziran tarihine kadar Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek Merkezine müracaat etmeleri istendi. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ