Eğitim
Giriş Tarihi : 26-05-2017 11:00   Güncelleme : 26-05-2017 11:00

AKYAZI CUMHURİYET ANA OKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU

Akyazı Cumhuriyet Anaokulu 2017 yılı mezuniyet töreni Akyazı Sosyal

AKYAZI CUMHURİYET ANA OKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU

Akyazı Cumhuriyet Anaokulu 2017 yılı mezuniyet töreni Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde muhteşem bir törenle gerçekleşti.

Çeşitli Farkındalık ve etkinliklere imza atan Akyazı Cumhuriyet Anaokulu ACA 2017 yılı mezuniyet töreninde de farklı bir gösteriler sunarak örnek Anaokulu olmaya devam ediyor. Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde ilçe kaymakamı Ömer Kalaylı, Askerlik Şube başkanı Binbaşı Çagatay Ergü, Milli Eğitim müdürü Recep Özdemir, Daire müdürleri ve velilerin katıldığı mezuniyet gecesinde minik Öğrenciler Bale Grubu, Halkoyun ekibi ve karateciler hünerlerini gösterdiler.

 

 Okul Müdürü Fetih Çabukoğlu yaptığı açıklamada 16. Mezuniyet Törenimizi Tamamladık. Mezuniyetimize katılan Akyazı Kaymakamımız Sayın Ömer Kalaylıya, Askerlik Daire Başkanı Binbaşı Sayın Çağatay Ergüye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Recep Özdemire, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Sinan Algaç a, KML müdürü Sayın Sabiha Yazıcıya, Yoğun ilgi gösteren velilerime, Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Tuğba Aslı Oğrul’a, Okul Aile Birliğine, Arı gibi çalışan Öğretmenlerime, Ahlak Bilgisi Öğretmenlerime, Çocuk Kulübü Öğretmenlerime, Yardımcı Personelime ve biricik öğrencilerimize. Kezban Köse Yeliz Tutal Demir Zuhal Özer Emel Çıkıkcı Sevgi Ilhan Alicik Merve Kolay Bale Grubumuza, Halkoyun ekibimize ve karatecilerimize harika gösterilerinden dolayı tebrik ediyorum dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ