Eğitim
Giriş Tarihi : 17-05-2017 12:13   Güncelleme : 17-05-2017 12:13

ŞEHİT YÜZBAŞI’DA DİPLOMA TÖRENİ

Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri okulda

ŞEHİT YÜZBAŞI’DA DİPLOMA  TÖRENİ

Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri okulda düzenlenen  törenle kep fırlatarak arkadaşlarına ve öğretmenlerine veda ettiler.

Okul Bahçesinde velilerin ve öğretmenlerin de katıldığı kep töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı.

Daha sonra öğrenci ve velilere hitaben bir konuşma yapan okul müdürü Eşref Başer bu gün  4 yıllık bir eğitim öğretimin ardından 139 öğrencimizi mezun etmenin onurunu gururunu ve hüznünü yaşıyoruz. Değerli öğretmenlerinizden aldığınız  bilgi ve becerilerle başarılı bir öğretim dönemini burada noktalıyorsunuz. Bu başarılarınızı yüksek öğretim hayatınızda da sürdüreceğinize, okulumuzun adını en yüksek seviyelere taşıyacağınıza  inanıyor ve güveniyorum. Büyük önderimiz Atatürk  çeşitli vesilelerle siz gençlere olan inancını dile getirmiş sizlere güvenmişti. Sizler de O’nun yolunda aklın ve bilimin ışığında çağdaş medeniyet seviyesine çıkma idealinden asla sapmayın.  Sizleri sevgiyle yeni hayatınıza yeni ufuklara uğurlarken  sağlık mutluluk ve başarılar diliyor gözlerinizden öpüyorum. Yolunuz, bahtınız, gönlünüz , ufkunuz açık olsun  her şey gönlünüzce oldun dedi.

Daha sonra öğretmenler adına söz alan Habibe Ağral, öğrenciler adına söz alan Meryem Yazgan duygularını ifade eden konuşmalarını yaptılar.

Mezun olan 12. Sınıf öğrencileri kendilerinden sonra gelen 11. Sınıf öğrencilerine flama teslim töreninin ardından Okul Müdürü Eşref Başer Okul Birincisi   Melek Kastanbolu’yu  tebrik ederek kutladı ve bir plaket verdi.

Okul Birincisi  Melek Kastanbolu   teşekkür konuşmasının ardından sınıf öğretmenleri  12 A,B,C,D ve E sınıflarının mezuniyet belgelerini verdiler.

 

Aile fotoğraflarının çektirilmesini topluca kep fırlatması izledi. Törenin sona ermesinin ardından öğrenciler müzik eşliğinde  oynanan oyunlarla mezuniyet coşkusu yaşadılar.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ