Eğitim
Giriş Tarihi : 17-05-2017 10:17   Güncelleme : 17-05-2017 10:17

PARİS 8/C SINIFINDAN MEZUNİYET GECESİ

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Paris Ortaokulu 8/C sınıfı mezuniyet programı

PARİS 8/C SINIFINDAN MEZUNİYET GECESİ

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Paris Ortaokulu 8/C sınıfı mezuniyet programı Akyazı Öz Semazen restoranında kutlandı.

Okul idaresi ve sınıf öğretmeni ile okul aile birliği yöneticilerinin birlikte düzenlediği mezuniyet gecesi saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başladı. Paris Ortaokulu Müdürü Emin Akbayrak konuşmasında 8/C sınıfı Paris ortaokulunun örnek sınıflarından biri olduğunu dile getirdi ve öğrenci velilerimizin çocuklarına ve okulumuza sahip çıkmalarını takdirle ifade ediyorum dedi.

8/C sınıfı öğretmeni Rıdvan Dişli ise konuşmasında Mezuniyet gecelerini önemsediğini, kurum kültürünün önemli olduğunu Paris Ortaokulunun idarecisi öğretmeni ve velisiyle Akyazı’nın en iyi okullarından biri olduğunu ifade etti. Hem öğretmen hem veli olarak çocuklarımızın yetişmesinde emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

8/C sınıfı birincisi ve Paris Ortaokulu TEOG sınavı birincisi Oğulcan Taş’a ve diğer mezun olan öğrencilere mezuniyet belgesi ve mezuniyet albümü Aileleri tarafından alkışlar eşliğinde verildi.28 Öğrencinin kep giydiği tören mezuniyet yemini ile tamamlandı.

Paris ortaokulu, Okul aile birliği başkanı Mehmet Öztürk’ün öğrenciler için hazırlamış olduğu gecede, havai fişeklerin patladığı güzel şölene tüm öğrenci öğretmen ve veliler şahit oldu.

Gece çeşitli müzik ve etkinliklerle devam etti.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ