Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 17-05-2017 10:13   Güncelleme : 17-05-2017 10:13

AKYAZI MYO YAYLADA STRES ATTI

Akyazı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri beraberlerinde okul yönetimi

AKYAZI MYO YAYLADA  STRES ATTI

Akyazı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri beraberlerinde okul yönetimi ve öğretmenleri olduğu halde Akyazı’nın Davlumbaz yaylasına bir gezi düzenledi.

Gezi esnasında öğrenciler, okul yönetimi ve öğretmenler dinlenme, doyasıya eğlenme, bol oksijen alma ve yöresel yiyecekleri yeme gibi önemli aktivitelerden yararlandılar ve üzerlerindeki stresten de bir günlüğüne olsa kurtulmayı bildiler.

Aslen Akyazı’nın Dokurcun Mahallesinden olan Okul Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tutar’da teyze oğlu Ersin Yaşar başta olmak üzere aile bireylerine yaptırdığı yöresel yemekleri ikram ederek öğrencilerine ve okulunda görev yapan öğretmenlere güzel bir ev sahipliği örneği gösterdi.

Akyazı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri halat, balon patlatma, yumurta kırma yarışı, yakar top ve futbol ve horon oynayarak günlerine anlam kazandırdılar.

 

Akyazı Meslek Yüksek Okulu Müdürü geziyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı “ Doğduğum ve ailemin ikamet ettiği yerde olsa yine de bu gezimiz sırasında bize mükemmel ev sahipliği yapanlara, gezimizi gerçekleştirebilmek için bize otobüs tahsis eden Belediyemize ve başkan Hasan Akcan’a şahsım, öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerim adına teşekkür ederim” 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ