Saglık
Giriş Tarihi : 05-05-2017 00:32   Güncelleme : 05-05-2017 00:32

AKYAZI DEVLETTE ÜZÜNTÜ VEREN AYRILIKLAR

Kulak Buran Boğaz Uzman hekimi Caner Şahin’in yardımcı doçent olması nedeniyle

AKYAZI DEVLETTE ÜZÜNTÜ VEREN AYRILIKLAR

Kulak Buran Boğaz Uzman hekimi Caner Şahin’in yardımcı doçent olması nedeniyle, geçici olarak görev yapmakta olan Psikiyatri Uzman hekimi Elçin Özsin Aydemir’in de görev süresini tamamlaması nedeniyle Akyazı Devlet hastanesinden ayrılmaları hem meslektaşları, hem de Akyazılılar arasında üzüntü yarattı.

Hastane yönetimi veda yemeği verdi

Akyazı Devlet Hastanesi Yönetimi hastanelerinden ayrılan iki uzman hekimin yanı sıra daha önce ayrılarak başka hastanede göreve başlayan Dahiliye Uzman Hekimi Kenan Evren Öztop için bir veda yemeği verdi.

Altındere Alabalık tesislerinde verilen yemekte konuşan Hastane Başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar bugün aramızdan ayrılarak başka görevlere gidecek olan değerli üç uzman hekim arkadaşımızı yemek ikramında bulunarak uğurlamak için buradayız. Değerli meslektaşlarımızın hastanemizde görev yaptıkları süre içinde verdikleri hizmetler için kendilerine ayrı ayrı şahsım ve temsil ettiğim hastanem için teşekkür ediyorum. Kendilerine bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum dedi.

Plaket takdim edildi

Çeşitli sebeplerden ötürü Akyazı Devlet Hastanesindeki görevlerinden ayrılan üç Uzman hekime Hastane Başhekimliği tarafından hazırlanan plaketler Başhekim Dr. Yavuz Tepeçınar, Başhekim yardımcısı Savaş Taşkıran ve Genel Cerrah Dr. Burhan Gencer tarafından ayrılan hekimlere verildi.

 

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ