Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 26-04-2017 23:12   Güncelleme : 26-04-2017 23:12

AKYAZI KENT KONSEYİ NİSAN AYI TOPLANTISINI YAPTI

Akyazı Kent konseyi Nisan ayına ait mutat toplantısını konsey ve Belediye Başkanı

AKYAZI KENT KONSEYİ NİSAN AYI TOPLANTISINI YAPTI

Akyazı Kent konseyi Nisan ayına ait mutat toplantısını konsey ve Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın başkanlığında toplanan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Cengiz Bilgin, Belediye Meclis Üyeli Alim Gül, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Üstün, Muhtarlar derneği Başkanı Bekir Durmuş ve Konsey Sekreteri Yasemin Sal Özyiğit’ten oluşan Kent konseyi yürütme kurulu, Konsey Yürütme Kurulunun Mart ayı içinde aldığı kararlarla ilgili yapılanları ve yapılamayanları bir kez daha gözden geçirdi ve bu toplantıda gündemde yer alan konuları da görüşerek karara bağladı.

Kent konseyi Yürütme Kurulu ayrıca Engelli Meclisi isminin bizde varız şeklinde değiştirilmesi teklifini görüştü oybirliği ile değiştirilmesine karar verdi. Konsey ayrıca spor meclisi genel kurulunun Mayıs ayının son haftasında yapılmasına da karar verdi.

 

Kent Konseyinin Nisan ayına ait toplantısına eski ismiyle Engelli Meclisi yeni ismiyle Bizde Varız Meclis başkanı Handan Bilgiç de katıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ