Vefat
Giriş Tarihi : 25-04-2017 14:58   Güncelleme : 25-04-2017 14:58

BAYRAKTAR VE ULUKÖYLÜ AİLELERİNİN ACILI GÜNÜ

Akyazı Gazisüleyman Paşa Mahallesi sakinlerinden Merhum Ahmet Uluköylü’nün gelini,

BAYRAKTAR VE ULUKÖYLÜ AİLELERİNİN ACILI GÜNÜ

Akyazı Gazisüleyman Paşa Mahallesi sakinlerinden Merhum Ahmet Uluköylü’nün gelini, Merhum Mustafa Uluköylü’nün eşi, Ahmet ve Hidayet Uluköylü’nün anneleri, Mehmet, Metin ve Yusuf Uluköylü’nün yengeleri, Merhum Hafız Muhammet Bayraktar’ın kızı, Merhum Hüsamettin Bayraktar’ın kız kardeşi, T.Z.O.B. Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Akyazı ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Şener Bayraktar ve Soner Bayraktar’ın halaları bir süredir yoğun bakımda tedavi görmekte olan Müzeyyen Uluköylü vefat etti.

Müzeyyen Uluköylü’nün cenazesi bugün Gazisüleymanpaşa camiinde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından merkez aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze töreninde Sakarya Mülletvekili Zihni Açba, Akyazı Kaymakam Ömer Kalaylı, Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, Daire Müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kalabalık topluluk hazır bulundu.

Merhum Müzeyyen Uluköylü’ye Allah’tan rahmet Bauraktar ve Uluköylü ailelerine başsağlığı dileriz. BİZİM AKYAZI

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ