Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 21-04-2017 23:00   Güncelleme : 21-04-2017 23:00

AKCAN: REFERANDUM BAŞARIMIZI ÇOK ÇALIŞMAMIZA BAĞLIYORUM

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan referandumda yüzde 80 oranında oy alarak

AKCAN: REFERANDUM BAŞARIMIZI ÇOK ÇALIŞMAMIZA BAĞLIYORUM

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan referandumda yüzde 80 oranında oy alarak Marmara Bölgesinde birinci sıraya oturan Akyazı’nın bu başarısı ile ilgili Belediye Başkanı Hasan Akcan bir açıklama yaptı.

Hasan Akcan Akyazı’nın AK Partinin kalesi olduğunun altını çizerek elde edilen başarıyla ilgili olarak şunları söyledi “ Elde edilen bu başarıyı birlik, beraberlik ve çok çalışmamıza bağlıyorum. Belediye olarak biz, kadın ve gençlik kolları ile birlikte tüm teşkilatımız referanduma iyi hazırlandık ve çok iyi çalıştık. Sonunda beklediğimiz sonucu aldık. Özellikle de referandumda evet oylarının fazla çıkması, Akyazı olarak da Marmara Bölgesinde oran açısından ilk sırada yer almış olmamız beni ve tüm teşkilat mensuplarımızı sevindirmiştir”

 

Elde edilen bu başarıdan sonra bize de düşen görev bize güvenen ve inanan kardeşlerimize halkımıza hizmetlerin en iyisini ve en fazlasını vermektir. Büyükşehir belediyemizle birlikte Akyazı Belediyesi olarak biz ve teşkilatımızın tüm birimleri ile bu güvene layık olabilmek için canla başla çalışacağız. Bundan bütün Akyazılı hemşehrilerimiz emin olsunlar diyen Belediye Başkanı Hasan Akcan, referandumda partilerini oyları ile destekleyenlere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.  

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ