Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

AKEGDER KIŞIN TADINI KARTEPE’DE ÇIKARDI

Akyazı AKEGDER öğretmenleri Kartepe’de Kış mevsimini doyasıya yaşadı

AKEGDER KIŞIN TADINI KARTEPE’DE ÇIKARDI

Sakarya Akyazı Eğitim ve Sosyal Hayatı Destekleme Derneği(AKEGDER)düzenlediği tanışma, birlik ve kaynaşma etkinliği ile eğitimcileri Kocaeli’nde, Samanlı Dağları’nın zirvesinde yer alan Kartepe’de bir araya getirdi. Öğretmenler Kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Kartepe’de Kayak yapmanın, keyfini yaşadılar.

Eğitimcileri Kartepe kayak merkezinde bir araya getiren, AKEGDER Başkanı Mehmet Çelik ”Kış mevsimini doyasıya yaşamak, kartpostallık kar manzaralarıyla kış döneminin tadını çıkarmak için meslektaşlarımızla bu güzelliği yaşamak istedik.” dedi.

Sadece okul duvarları arasında kalan bir eğitim değil, sokağa, topluma, ülkelere, dünyaya yayılan bir eğitim anlayışı içinde olduklarının altını çizen Başkan Çelik ”Derneğimiz, öğretmenlerin gönüllü çalışmaları neticesinde, eğitimciler arasında sevgiyi, saygıyı, birlik ve beraberliği, sosyal kültürel,maddi ve manevi yardımlaşma ve dayanışmayı temin etmek ve devamını sağlamak, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin kişisel gelişimini artırmak için her türlü çalışmayı yapmak amacıyla, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hizmet amacıyla kurulmuştur. Davetimize icabet ederek kayak severlerle programımıza teşriflerinizden dolayı, nice güzel günlerde bir arada olmak dileğiyle, teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Moral ve motivasyon olarak çok güzel etkinlik olduğunu ifade eden öğretmen Ünsal Kaya ” Kartpostallık kar manzaraları içinde kayarak, karda Mangal programı, semaver çay keyfi ile kış döneminin güzelliğini yaşayarak ve çocukların gönlünce eğlenmesiyle dolu dolu bir gün yaşadık” ifadelerini kullandı.

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı