Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 23-03-2017 05:56   Güncelleme : 23-03-2017 05:56

KAYMAKAM ÖMER KALAYLI MUHTARLARLA İLÇE SORUNLARINI GÖRÜŞTÜ

Akyazı’ya atandığı henüz birkaç ay olmasına rağmen yoğun bir çalışma temposu içinde toplantıdan

KAYMAKAM ÖMER KALAYLI MUHTARLARLA İLÇE SORUNLARINI GÖRÜŞTÜ

Akyazı’ya atandığı henüz birkaç ay olmasına rağmen yoğun bir çalışma temposu içinde toplantıdan toplantıya, programdan programa koşan Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı bu defa daire müdürlerinin de katılması ile Akyazı’lı Muhtarlarla bir araya geldi.

Akyazı Öğretmenevi salonunda yapılan toplantının ana konuşu uyuşturucu ile mücadele ve asayişdi. Kaymakam Ömer Kalaylı ilçenin en önemli sorunlarından bir olan uyuşturucu sorununu el birliği ile çözebileceklerini belirterek konu ile ilgili muhtarların bilgi ve görüşlerini aldı.

Toplantıda sorunlarını da dile getiren muhtarlar düğünlerde, asker eğlentilerinde atılmakta olan silahların büyük tehlike arzettiğini ifade ederek yetkililerin bunun önüne geçmesini istediler. Kafkas kökenli köylerde uzun bir sürededir silah atılmadığını, köy büyüklerinin silah atılmaması yönünde karar aldıklarını buna köyün gençlerinin de uyduklarını öğrenen Kaymakam Kalaylı muhtarların böyle bir karar alarak uygulamaları halinde Kaymakamlık, jandarma ve emniyetin hep birlikte silah atmanın önlenebileceğini söyledi.

Toplantıda muhtarların soruları ilgili daire müdürleri tarafından cevaplandırıldı.

Toplantıya Kaymakam Ömer Kalaylı, Garnizon Komutanı Binbaşı Çağatay Ezgü, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hekimoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, daire Müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ