Saglık
Giriş Tarihi : 17-03-2017 11:17   Güncelleme : 17-03-2017 11:17

GAZETECİLER KENDİLERİNE HİZMET EDENLERİ UNUTMADILAR

14 Mart’ın Dünya Tıp Bayramı olarak kutlanması nedeniyle Akyazı’da görev yapan gazeteciler

GAZETECİLER KENDİLERİNE HİZMET EDENLERİ UNUTMADILAR

14 Mart’ın Dünya Tıp Bayramı olarak kutlanması nedeniyle Akyazı’da görev yapan gazeteciler Salim Özyılmaz, Kenan Certel ve Alaattin Onur, önlerine gelen birçok önemli fırsatları ellerinin tersiyle itip biz Akyazı’da kalıp mesleğimizi Akyazılılara hizmet ederek sürdürmek istiyoruz diyen ve uzun yıllar Akyazılılara sağlık hizmeti veren merhum Doktor Zekeriya Özcan ile yine Akyazı’da yıllarca Sağlık Grup Başkanı ve Verem Savaş Dispanseri Başhekimi olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan ve şu anda serbest olarak mesleğini icra etmekte olan Dr. Yaşar Yılmaz’ı unutmayarak vefalı olduklarını gösterdiler.

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle vefat eden Dr. Zekeriya Özcan’ın Akyazı’da Eczacılık yapan Kızı Hale Atabek’i ziyaret ederek şahsında merhum babasının bu özel günlerini kutladılar ve kendisine de Allahtan bir kez daha rahmet dileğinde bulundular.

14 Mart Tıp bayramı nedeniyle Akyazı’da görev yapan gazetecilerin ziyaret ettikleri bir başka isim de 30 yılı aşkın Akyazılılara Doktor olarak sağlık hizmeti veren Yaşar Yılmaz oldu. Çiçeklerini veren gazeteciler kendisine hizmetlerinden ötürü bir kez daha teşekkür ettiler.

Merhum Dr. Zekeriya Özcan’ın Eczacı kızı Hale Atabek’te konuşmasında yapılan bu ziyaret beni son derece mutlu etti ve duygulandırdı. Merhum babamın hizmetlerini unutmamış olmanız tam bir ifadeyle kadirşinaslıktır ve ahde vefadır. Sizlere merhum babam ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bugünü hiçbir zaman unutmayacağım dedi.

Dr. Yaşar Yılmaz’da yapılan ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi ve gazeteci dostlarımın bu jesti beni ziyadesiyle duygulandırdı. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.  Bu anı ve bugün ömrümün sonuna kadar unutmayacağım ve tatlı bir anı olarak her zaman hatırlayacağım dedi.

Ziyaretlerin ardından Gazeteciler Salim Özyılmaz, Kenan Certel ve Alaattin Onur ortak bir açıklama yaptılar. Yaptıkları açıklamada şu görüşlere yer verdiler “ Merhum Doktorumuz Zekeriya Özcan hayatının büyük bölümünü Akyazı’da hekim olarak geçirmiş bir değerdir. Sağlık konusunda biz Akyazılılara verdiği hizmeti bizlerin unutması asla mümkün değildir. Kendisine rahmet diliyoruz. Dr. Yaşar Yılmaz’da 30 yıldan fazla bize hizmet ediyor. Özellikle 1999 yılında yaşadığımız asrın depreminde kendisi Sağlık Grup Başkanı olarak çalışıyordu. Onun ve mesai arkadaşlarının özverili çalışmaları ile Akyazı sağlık konusunda kısa sürede ayağa kalktı. O günleri bizler unutmuyoruz ve elimizde çiçeğimizle bu ziyareti gerçekleştiriyoruz ve kendilerine bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz” 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ