Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 09-01-2017 23:50   Güncelleme : 09-01-2017 23:50

KAYMAKAM ÖMER KALAYLI ÇALIŞAN GAZETECİLERİ UNUTMADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Akyazı’da görev yapan ajans muhabirleri

KAYMAKAM ÖMER KALAYLI ÇALIŞAN GAZETECİLERİ UNUTMADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Akyazı’da görev yapan ajans muhabirleri, gazete temsilcileri ve internet haber sitesi çalışanlarına Kaymakam Ömer Kalaylı bir kutlama yemeği verdi.

İnci Pizza salonunda verilen yemeğe gazete çalışanlarının yanı sıra Garnizon komutanı Mustafa Hekimoğlu, Belediye Başkanı ve Akyazı’daki Oda başkanları katıldı.

Yemek sonrası söz alan Belediye Başkanı Hasan Akcan “10 Ocak çalışan gazeteciler günü Birliğimizi, dirliğimizi, gücümüzü koyma anlamında güzel bir gün. Akyazı’da görev yapan basın mensuplarının çalışan gazeteciler gününü kutluyorum. Allah yardımcınız olsun dedi.

Daha sonra konuşan Kaymakam Ömer Kalaylı  da 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun diyerek başladığı konuşmasında basın mensupları ve basın demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır.Dolayısı ile her kesimin ve her vatandaşımızın haberi doğru ve güvenilir kaynaktan alması en doğal hakkı. Tabi bu doğrultuda gerek yazılı ve gerekse görsel basın olayları çeşitli yönleri ile gerekli olan bilgileri veriyorlar. Bizler de bu sayede gerek ilçemizde gerek dünyada neler olup bittiğini an itibarı ile sizler sayesinde öğreniyoruz. Dedi.

Kaymakam Kalaylı hepimiz bu ilçede yaşıyoruz, hepimizin ortak bir amacı var, Akyazı’yı daha iyi bir seviyelere getirmek diyerek kendisinin ilçeye geleli 1 ay olduğunu ve ilçeyi tanıma aşamasında olduğunu gelecekte  Kaymakamlık Belediye ve kamu kurum ve kuruluşleri ile hep birlikte üreteceğiz ancak sadece bizim çalışmamız ve üretmemiz yetmiyor. Bu çalışmalarımıza herkesin birlik beraberlik içinde katkı vermesi lazım  Önceliğimiz ilçemizin en iyi şekilde tanıtılması. Bu konuda değerli basın mensuplarımızın çalışmaları ile ilçemiz en iyi şekilde tanıtılıyor. 2017 ve daha sonraki yıllarda yapacak olduğumuz çalışmalarımızı basınımız araclığı ile kamu oyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz. Tabi bu çalışmalar sonunda başarı olacaksa bu sinerjiden geçer. Akyazı’da bu sinerji va olduğunu görüyorum. Bu sinerjilerimizi birleştirdiğimiz taktirde önemli işleri başaracağımıza inanıyorum. Bu doğrultuda siz değerli basın mensuplarının kamu oyunu şeffaf bir şekilde bilgilendirmesi bakımından önemli bir misyonu ifa ediyorsunuz.Bunu yaparken de zor şartlar altında çalışıyorsunuz. Biz bir olaya gidiyoruz basın mensuplarımız orada bizlerle beraber, bu nedenle de sizlere teşekkür ediyoruz. Dedi.

Kaymakam Kalaylı bir kez daha sizlerin 10 ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyor, sağlıklı mesailer diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Belediye Başkanı Hasan Akcan da konuşmasında

Basın mensupları adına konuşan Gazeteci Kenan Certel de Akyazı’da ilk defa bir Kaymakam 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günmüzü kutluyor. Bu bir ilk. Bu nedenle sizlere arkadaşlarım adına teşekkür ederim. İlçemize geldiğiniz henüz 1 ay gibi kısa bir zaman olmasına rağmen üzerimizde ilçemizde önemli işler yapacağınız izlenimi verdiniz. Bu yolda Size her türlü desteği vermeye hazır olduğumu belirtmek isterim. Yeter ki faaliyetleriniz hakkında bizi önceden bilgilerdirin. Bu önrmli günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Gerek şahsınız ve gerekse Belediye Başkanımız, daire müdürlerimiz ve Oda başkanlarımıza tekrar teşekkür ediyor saygılar sunuyorum şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Kalaylı basın mensuplarına 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü anısına birer plaket armağan etti.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ