Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 05-01-2017 23:29   Güncelleme : 05-01-2017 23:29

ANKARA ZİYARETLERİ

Akyazı heyeti Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu

ANKARA ZİYARETLERİ

Ziyaretlerde; Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Ak Parti ilçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazılı Sakaryalı İş Adamı Mahmut Tandoğan, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak ve Akyazı Belediye Meclis Üyesi Kemal Özten hazır bulundu.

Heyet ilk olarak, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Ziyarette karşılıklı sohbetin yanı sıra Akyazı ve eğitim ile ilgili konularda konuşuldu. İlçede yapımı devam eden okullar ve yapılacak okullar hakkında, ayrıca mevcut eğitim-öğretime devam eden okulların yenileme çalışmaları ile ilgili konularda paylaşıldı.

Milli Eğitim Bakanı ziyaretinden sonra aynı heyet bu sefer Akyazılı hemşerimiz Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret ettiler. Heyeti çok sıcak bir havada karşılayan Genel Başkan Bayraktar, ilçe ile ilgili tarım başta olmak üzere diğer konularla ile ilgili görüş ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bu ziyaretin akabinde Akyazı heyeti, Başbakan Yardımcısı Ak Parti Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u makamında ziyaret ettiler. Yoğun bir çalışma programı içinde heyeti kabul eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, heyetten son çalışmalar Akyazı hakkında bilgiler aldı. Akyazı’nın bölgesinde önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Kurtulmuş, gelen heyete her zaman destek olacağını ve başarılarının devamını diledi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ