Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 30-12-2016 12:42   Güncelleme : 30-12-2016 12:42

S.A.B.A.H. DERNEĞİNDEN KAYMAKAMA HOŞ GELDİN ZİYARETİ

Kısa adı S.A.B.A.H. olan Sakarya Afet Bilinçlendirme ve afete hazırlama Derneği

S.A.B.A.H. DERNEĞİNDEN KAYMAKAMA HOŞ GELDİN ZİYARETİ

Kısa adı S.A.B.A.H. olan Sakarya Afet Bilinçlendirme ve afete hazırlama Derneği Yönetim Kurulu İlçeye yeni atanan Kaymakam Ömer Kalaylı’ya hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

S.A.B.A.H. Derneği Başkanı İlhan Durgut beraberinde yönetim kurulu üyeleri Handan Bilgiç, Kenan Certel, Faruk Ak, Kazım Öner veAdem Kılıç olduğu halde Kaymakam Ömer Kalaylı’yı ziyaret eden Dernek yönetimi Kaymakam Kalaylı’ya ilçemize hoşgeldiniz diyerek bir çiçek takdim ettiler.

Başkan İlhan Durgut yöetim kurulu arkadaşlarını tanıttıktan sonra S.A.B.A.H. derneğinin faaliyetleri hakkında Kaymakama bilgi sundu. Durgut derneğimiz sosyal amaçlı bir dernek, çalışmalarımız gönüllülük esasına dayalı, kimsenin bir menfaati yok. Sadece yöneticilerimizin desteğine ihtiyacımız var.  Bu nedenle bundan sonraki çalışmaları sırasında bizlere vereceğiniz manevi destek bizim için çok önemli şeklinde konuştu.

Kaymakam Ömer Kalaylı’da İlçemizde böyle bir derneğin bulunmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek destek sözü verdi. En kısa zamanda çalışmalarınızı yerinde görmek isterim. Dedi.

İKİNCİ ZİYARET İLÇE MİLLİ EĞİTİME

S.A.B.A.H. Derneği yönetiminin ikinci ziyareti İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten atanan Şube Müdürü Tahsin Karakaya’ya oldu.

S.A.B.A.H. Derneği yöneticilerini kendi odasında ağırlayan Tahsin Karakaya sizlerin faaliyetlerini yakından izliyorum. Yapmış olduğunuz eğitimler çocuklarımız için çok önemli. Bu güne kadar sizlerle yakın ilişkimiz olmadı ancak bundan böyle işbirliği içinde çalışırsak çok daha verimli çalışmalar yapacağımızı bilmenizi isterim. Dedi.

S.A.B.A.H. erneği Başkanı İlhan Durgut da Tahsin Karakaya’ya teşekkür ederek bu olumlu yaklaşımınız bize güç verecek. Dedi.

Ziyaret sırasında eğitimlerin bir plan dahilinde yürütülmesinin daha verimli olcağı görüşü benimsendi ve bir program yapılarak yıl içinde hangi okullarda  ve hangi tarihlerde eğitim verileceği Kaymakamlık onayından geçirilecek.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ